Ethereum kurucu ortağı J. Lubin, BTC ve ETH fiyatında yaşanan düşüşlerle ilgili konuştu
Ethereum kurucu ortağı J. Lubin, BTC ve ETH fiyatında yaşanan düşüşlerle ilgili konuştu

Ethereum kurucu ortağı J. Lubin, BTC ve ETH fiyatında yaşanan düşüşlerle ilgili konuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum kurucu ortaklarından Joe Lubin, Bitcoin ve Ethereum’daki son düşüş ile ilgili görüşlerini paylaştı. BTC ve ETH, sırasıyla 60.000 dolara ve 4.300 dolara geriledi. Lubin ayrıca ConsenSys’in Web 3 ve Metaverse üzerinde de çalışmalara devam ettiğini söyledi.

ConsenSys’in kurucusu ve aynı zamanda Ethereum’un kurucu ortağı Joe Lubin, Bloomberg ile gerçekleştirdiği röportajda bu hafta yaşanan fiyat düşüşlerine değindi. Lubin bu çeyrekte fiyat oynaklıklarının daha fazla olduğunu ve bunun etkisiyle düşüşlerin olduğunu belirtti.

Lubin ayrıca merkezi olmayan finans (DeFi) sektöründe ve takas edilemez token (NFT) sektöründe yaşanan olağanüstü büyümeden de bahsetti. NFT’ler, spor, eğlence ve sanat da dahil olmak üzere farklı sektörlerde yolunu bulan patlama ile bu yıl büyümesiyle dikkat çeken bir pazar halini aldı.

Lubin ayrıca, DeFi’nin daha fazla gelişeceğini ve DeFi 2.0’a ilerlediğini belirtti. Ayrıca, DeFi kurumlarının sektör genelinde büyük bir etkiye sahip olmaya başladığını ve kripto sektöründe büyük bir gelişme olduğunu belirtti. Merkezi olmayan sektörde meydana gelen gelişmeler sistemi merkezi olmayan finans sektörüne ulaştırmak için güven temeli oluşturmayı hedefliyor.

Ethereum kurucu ortağı, Web 3 ve Metaverse ile ilgili ne söyledi?

Lubin ayrıca ConsenSys’in Web 3’ü geliştirmede ve Metaverse‘e katılmada oynadığı rolden de bahsetti. Lubin, ConsenSys’in blockchain tarafından desteklenen “tüketici odaklı bir Metaverse” oluşturacağını belirtti.

Blockchain aracılığıyla desteklenen Metaverse’in merkezi olmayan uygulama protokolleri gibi işlev göreceğini ve birçok farklı şeyin tokenleştirilmesini içereceğini belirtti. Ayrıca bu Metaverse ayrıca merkezi olmayan yönetişim sunacak ve kullanıcı merkezli sosyal platformlar aracılığıyla etkileşimleri arttırması bekleniyor.

Metaverse ve Web 3, kripto ve teknoloji sektörlerinde son zamanlarda dikkat çeken konulardan biri haline geldi  Facebook ve Microsoft gibi önde gelen şirketlerin Metaverse’e katılmasıyla birlikte, birçok geliştirici bu büyümeden faydalanmak için çalışmalara başladı.

Lubin ayrıca Solana’nın “Ethereum katili” ile anılmasına da değindi. SOL ve diğer benzer blockchain ağlarının Ethereum (ETH/USD) ile değil, diğer ikinci katman çözümleri ile rekabet ettiğini düşünüyor. Bu tür protokollerin güvenlik ve veri kullanılabilirliğine değil yürütmeye odaklandığını söyledi.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin