Yahoo! Japan kripto para borsası açıyor
Yahoo! Japan kripto para borsası açıyor

Yahoo! Japan kripto para borsası açıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yahoo! Japan kripto para borsası açıyor. 23 Mart’ta  yerel medya kuruluşu Nikkei’nin raporuna göre, Japon internet devi Yahoo!  kendi kripto para borsasını oluşturmayı planlıyor.

Yahoo! Japan BitARG Exchange Tokyo’nun %40’ını satın alıyor

Nikkei’ya göre, Yahoo! Japan, önümüzdeki ay BitARG teknolojisinin kullanılmasıyla birlikte BitARG Exchange Tokyo’nun %40’ını satın alacak ve yöneticileri, bir yıl sonra piyasaya sürülecek olan değişimin temellerini atmaları için görevlendirecek

Raporlara göre, Yahoo! Japan, BitARG’ın hisse senetlerini, şirketin alt kuruluşu olan forex işlem platformu YJFX vasıtasıyla satın alacak. Nikkei, %40 kadar bir hisse payının firmaya 2 milyar yen (19 milyon dolar) gibi bir maliyeti olacağını belirtiyor.

Yahoo! Japan kripto para borsasını 2019 yılında açacak

Yahoo! Japan, yeni düzenlenmiş kripto para birimi değişim arenasına daha büyük bir isim getiriyor. BitARG halihazırda Japonya’nın Finansal Hizmetler Kurumu (FSA) tarafından lisanslı durumda. Rapora göre, planlanan yatırımların 2019 yılının başlarında Yahoo! Japan tarafından yapılması bekleniyor. Bu, şu ana kadar yalnızca Bitcoin ticaretine ve yerel haber kaynaklarına kadar uzanmakta.

2017 yılının Nisan ayında başlayan bir kripto değişim lisans programı ile şu anda SBI Group gibi büyük oyuncular da dahil olmak üzere, Japon pazarına hizmet veren toplamda 16 işletme pazarın dışında bırakıldı.

Japonya’da borsa işlemlerini yürütmek için FSA’ya kayıtlı olmak önemli

Raporda, Japonya’da borsa işlemlerini yürütmek için FSA’ya kayıtlı olmanın önemi, büyük Binance borsasının karşılaştığı sorunlar göz önüne alınarak vurgulanıyor.

Binance’nin kurucu ortağı Yi He ve CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin fiyatlarının 22 Mart’a kadar düşmesine neden olan raporları kabul etmedi. Ancak 23 Mart günü Changpeng Zhao, Binance’nin Malta’da bir ofis açacağını doğruladı.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin