Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para
Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para satın alıyor

Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para satın alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para satın alıyor. Bu yıl 16 Mart’tan 20 Mart’a kadar, The Student Loan Report ile anket şirketi Pollfish, kredi borcuna sahip olan 1000 üniversite öğrencisine bir soru sormak için bir araya geldi. Öğrencilere araştırma kapsamında şu soru soruldu: “Hiç Bitcoin gibi kripto paralara yatırım yapmak için öğrenci kredisi kullandınız mı?”  Sonuçlar anketi bile şaşırttı!

“Genç Amerikalılar kesinlikle kripto paralar konusunda en hevesli gruplar.”

The Student Loan Report (Öğrenci Kredisi Raporu), ülke çapında ve uluslararası çapta tüm öğrenci kredi haberlerini kapsamayı amaçlamakta, böylece borçluların hayatları üzerinde önemli bir etkisi olan borçlar hakkında bilgi sahibi olunabilmekte. The Student Loan Report kurucusu Drew Cloud konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Genç Amerikalılar kesinlikle kripto para birliği konusunda en hevesli gruplar. Onlar en aktif yatırımcılardır ve değişimlere herhangi bir şekilde dahil olmak isterler. Ancak, anket yüzdesinin daha düşük olacağını düşündüm. Bir üniversite öğrencisi olarak, bütçeniz kısıtlı ve kripto paralara yapılan yatırımlar için kullanılan ekstra paralar; kira, yiyecek veya kitap için kullanılabilir.

Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para satın alıyor
Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para satın alıyor

Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para yatırımını finanse ediyor

Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para yatırımını finanse ediyor. Araştırmada, kredi borcuna sahip mevcut üniversite öğrencilerinin yüzde 21,2’sinin, kripto para birimi yatırımını finanse etmek için mali yardım aldıklarını ortaya çıktı. Dört gün içinde kredi borcuna sahip olan öğrencilere, kripto paraları kredi parasıyla satın alma konusunda bir soru soruldu ve beşte birinden olumlu yanıt alındı. The Student Loan Report, konuya yönelik şu açıklamaları yaptı:

Kredi borcuna sahip öğrenciler, kripto paralara yatırım yapmak için ayrı bir mali kaynak aramak durumunda kalabilir. Çünkü geri kalan öğrenci kredi fonlarının yaşam giderleri için kullanılmasına karar verildi. Bazen, borçlu öğrenciler bu dönemde ihtiyaç duyduklarından daha fazla borç alırlar. Borçlu öğrencinin, kolejinin veya üniversitesinin mali yardım bürosu, kursları ödemek için gerekli finansal yardımı kullandırması durumunda, öğrenciye bir geri ödeme kontrolü gönderir. Kolej borçlularının parayı harcamaları resmi olarak takip edilmemekte. Ayrıca paranın, borçlunun tercih ettiği şekilde harcanmasına her ne olursa olsun izin verilmekte. Diğer bir önemli faktör ise, öğrenci kredisi borç ödemelerinin genellikle mezuniyetten sonra ve genellikle altı ay sonra gerçekleşmemesidir.

“Özellikle 2017’de en çok yatırım yapılan alan kripto paralar.”

Drew Cloud açıklamalarına şunları ekledi:

Özellikle 2017’de en çok yatırım yapılan alan kripto paralar. Özellikle genç Amerikalılar için, bu yüzden birçok üniversite borçlusunun neden iade kontrollerini harcamak için sezgisel bir yol bulmaya çalıştığını anlamak kolay. Bazıları, kısa bir süre önce her bir dijital paranın durdurulamaz bir büyüme yaşamasından hareketle, çok kısa bir sürede öğrenci borçlarını ödeyebileceklerini düşünmüş olabilirler.

Anketten kayda değer bir şekilde eksik olan, ortalama üniversite öğrencilerinin kripto para yatırımlarına, finansal yardımlarının ne kadarını harcadıkları ile ilgili verilerdir. Ayrıca öğrencilerin hangi kripto paralara yatırım yaptığını öğrenmek de ilginç olurdu.

Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para
Üniversite öğrencileri mali yardımla kripto para satın alıyor

“Öğrenciler, Bitcoin’e yatırım yaptıkları tüm finansal yardım paralarını kolayca kaybedebilirler.”

Drew Cloud konuya yönelik şunları söyledi:

Öğrenciler mali yardımlardan elde ettikleri paraları, kripto para yatırımlarında kaybettiler mi yoksa yatırımlardan kar mı elde ettiler? Bu kesinlikle mükemmel bir örnek. Eğer kar elde ettiyseler bu parayı, daha sonra öğrenci borçlarını ödemek için kullanabilecekleri yüksek verimli bir tasarruf hesabında depolayabilecekler. Ancak, her zaman sanal para birimleri için büyüme dönemi söz konusu değildir. Bu durumda öğrenciler, Bitcoin’e yatırım yaptıkları tüm finansal yardım paralarını kolayca kaybedebilirler.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin