Yahoo Finans listeleyeceği kripto paraları açıkladı
Yahoo Finans listeleyeceği kripto paraları açıkladı

Yahoo Finans artık sektörde: Peki hangi kripto paraları listeliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital para kaynakları trend olduğu için, Yahoo Finans (Yahoo! Finans), önemli finansal stoklar, konvansiyonel stoklar ve dijital para birimi değişimlerinin setlerini kendisi oluşturmaya başladı. Bu, Bitcoin ve finans dünyasında gelişmiş parasal formların modelini standartlaştırmak için bir yaklaşım.

Yahoo Finans, Yahoo’nun bir parçasını oluşturan bir medya mülkü

Yahoo! Finans yetkilileri Alexis Christoforous ve Jared Blikre, Jack Ma‘nın Ant Financial’in işlemleri kolaylaştırmak için Blockchain kullanacağını duyurmasından sonra kripto para piyasasına olan yaklaşımını gözden geçirmek zorunda kaldı.

Yahoo! Finans, Yahoo’nun bir parçasını oluşturan bir medya mülküdür. Yahoo! Finans, şirkete hisse senedi beyanları, resmi beyanlar, kripto para ile ilgili raporlar dahil olmak üzere bütçe haberleri gibi birçok konuda veri ve analiz sağlar. En son hafta da Federal Rezerv Ekonomik Verileri (FRED) veri tabanına dört kripto para birimi formu daha eklendi.

FRED veri tabanına dört kripto para formu daha eklendi

Federal Rezerv Ekonomik Verileri ise, Saint Louis Federal Rezerv Bankası’nın araştırma bölümü tarafından yürütülen ve 81 kaynaktan, 500 binden fazla ekonomik zaman serisine sahip bir veri tabanı. Bu veriler, grafik ve metin biçiminde görüntülenebilir veya bir veri tabanına, elektronik tabloya aktarılabilir ve mobil cihazlar tarafından görüntülenebilir.

FRED; bankacılık, tüketici fiyatı endeksleri, istihdam ve nüfus, döviz kuru, gayri safi yurtiçi hasıla, faiz oranları, parasal büyüklükler, üretici fiyat endeksleri, rezervler ve para tabanı, ABD ticareti ve uluslararası işlemleri ve ABD finansal verilerini kapsıyor.

Yahoo Finans listeleyeceği kripto paraları açıkladı

Yahoo! Finans kripto para birimlerini bu veri tabanına eklenmesi ve finansal göstergeleri için en saygın kaynaklardan biri olması, sektörün lider yetkilileri tarafından çokça dile getirilmesi nedeniyle dikkat çekici. Yahoo! Finans konuya yönelik şu duyuruyu yaptı:

Yahoo! Finans, Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash, TRON, Litecoin, Stellar Lumens ve daha fazlasını listeliyor!

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin