Dev borsa Ethereum Classic hard fork’unu destekleyeceğini duyurdu: Son 2 gün
Dev borsa Ethereum Classic hard fork’unu destekleyeceğini duyurdu: Son 2 gün

Ethereum Classic ekibi Emerald Wallet’in yeni versiyonunu yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Classic ekibi (ETCDEV ekibi), Emerald Wallet’in v1.0.0 versiyonunun güncellenip geliştirildiğini duyurdu. Geçen yıl bu ekip, Emerald Wallet’i ilk kez alfa versiyonu ile yayınladı.

Ethereum Classic ekibi Emerald Wallet v1.0.0’ı piyasaya sürdü

Ethereum Classic resmi Twitter hesabı aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

ETC ekibi, Emerald Wallet v1.0.0’ı ETC topluluğuna sunmanın mutluluğunu yaşıyor. Yeni güncellemelerle faydalanabileceğiniz Emerald Wallet’i geliştirmekten dolayı oldukça mutluyuz.

Emerald platformunun cüzdan versiyonu olan Emerald cüzdanları, Ethereum Classic için tasarlandı. Emerald Wallet’in tüm sürümleri ETC’nin Github’unda bulunabilir. Bu büyük güncellemeler; hesap açma ve yönetme konusundaki sorunları ortadan kaldırıyor.

Ethereum Classic gün geçtikçe popülaritesini arttırıyor

Ayrıca Keystore dosyasını kullanarak hesapların içe aktarılması, özel anahtar, Ledger Nano S veya BIP39 Mnemonic deyimi, adlandırma hesapları oluşturma, hesapların adres defteri oluşturma ve yönetme ve kağıt cüzdanlar yazdırma gibi hesapla ilgili sorguları da gideriyor.

Ethereum Classic ekibi, Ethereum Classic’in gelişmesi ve popülerleşmesi adına bir araya gelmiş bağımsız yazılım mühendisleri ve alanında profesyonel olan kişilerden oluşuyor. Ethereum Classic ekibi, çalışmalarına ara vermeksizin devam ettiklerini belirtiyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin