yahoo japan tao tao

Yahoo destekli kripto para borsasının açılışı BTC ve ETH’nin fiyatını yükseltebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cointelegraph Japan tarafından yapılan habere göre Yahoo’nun desteklediği TaoTao adlı kripto para borsasının 30 Mayıs’ta faaliyetlerine başlaması bekleniyor. TaoTao, Yahoo Japonya’nın yan kuruluşu Z Corporation’a ait bir girişim olarak biliniyor.

Japon kripto borsasında BTC ve ETH için fiat işlemlere izin verilecek

Kripto para borsası tarafından yayınlanan bir bildiri, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) için nakit işlemlerine izin verileceğini ayrıca Bitcoin ve Ethereum’a ek olarak Litecoin (LTC), XRP ve Bitcoin Cash için de marjlı alım satım işlemlerinin yapılabileceğini söylüyor.

İlk açıldığında ismi Bit Argo olan Borsanın adı daha sonra TaoTao olarak değişti ve Japonya Finansal Hizmetleri’nce (FSA) tescil edildi. Son haliyle ise tamamen yönetmelikle uyumlu bir girişim haline geldi.

Yahoo TaoTao borsasının yüzde 40 hissesine ne kadar ödedi?

Yahoo, bağlı ortaklığı aracılığıyla TaoTao borsasının yüzde 40 oranında hissesini satın aldı ve bunun için 2 milyar Yen ödediği söyleniyor.

İnternet devinin kripto alanına ve ismine taşınması, yönetmeliğe uygun olması gerçeğiyle birlikte BTC ve ETH ve genel olarak alanda meşruiyet duygusu oluşturabileceğinden pazar için olumlu bir fiyat artışı sağlayabilir.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin