Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte
Bitcoin yeniden 18.000 doları kazanırken XRP, Spark snapshot sonrası düşüşte

Kripto para piyasalarında son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

28 Mayıs Salı, Kripto para piyasaları toplam sermaye miktarı, 272 milyar dolara yükselmiş durumda. Son 24 saatlik zaman diliminde ortalama işlem hacmi ise 94,4 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Kripto para piyasalarının en değerli dijital parası Bitcoin, 8.700 dolar bandında hareket ederken, son 24 saatte yatayda hareket ettiği görülüyor.

28 Mayıs ilk 10 kripto parada son durum

ilk 10 kripto para arasında yüzde 10’un üzerinde yükseliş ile EOS dikkat çekerken EOS’a bağlı olan Block.one’ın 1 Haziran tarihinde yapacağı duyurunun fiyatlandığını görüyoruz. Piyasa değeri en yüksek 10 kripto paranın gün içi destek ve direnç seviyelerini şu şekilde hesapladık:

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin