XRP'ye yatırım yapmak için doğru zaman mı? İşte analistin dikkat çeken tahmini
XRP'ye yatırım yapmak için doğru zaman mı? İşte analistin dikkat çeken tahmini

XRP’ye yatırım yapmak için doğru zaman mı? İşte analistin dikkat çeken tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında kısa vadeli fiyat hareketlerini tahmin etmek oldukça zorlu bir işlem olabilir, çünkü kripto paraların fiyatları birçok farklı faktörden etkilenebilir. Bununla birlikte, piyasa oldukça volatil olduğundan kısa vadeli tahminler genellikle spekülatif doğada olur. Ancak teknik analiz göstergeleri, kısa vadeli tahminlerimize ışık tutar ve nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda yardımcı olur.

XRP fiyatı konusunda yükseliş eğilimini sürdüren ve bir boğa görünümüne işaret eden kripto analisti Alan Santana, 12 Ekim tarihinde bir analiz yayınladı. XRP o dönemde yaklaşık 0,48362 dolardan işlem görüyordu ve önerilen en düşük seviye 0,47399 dolardı.

“Belki bu seviyelerden bir giriş daha sonra ‘harika zamanlama’ olarak adlandırılabilir, göründüğü üzere en düşük seviyeye ulaşıldı.”

XRP/USD fiyat grafiği analizi.

Özellikle Santana’nın takip ettiği güncellemeler ve yeni analizler, XRP’ye kısa vadeli bir giriş için ilk “harika zamanlama” algısının doğrulanmasına da yardımcı oldu.

Santana’nın bu görüşlerini takiben XRP fiyatı dikkat çeken bir ralli yaşadı. Kripto analisti son olarak 20 Ekim tarihinde bir paylaşım yaptı ve popüler coin’in yüzde 150’ye varan bir rallinin eşiğinde olduğunu söyledi. Analistin tahmin ettiği seviyeye hâlâ çok fazla yaklaşmasak da önümüzdeki günlerde bu seviyeye ulaşmak imkansız görünmüyor.

XRP destek bölgesinden yükselerek 0,59 dolara ulaşabilecek mi?

Kripto analisti Alan Santana, XRP’nin, Ripple’ın projesi için iki güçlü direnç bölgesi olan 50 günlük ve 300 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) kırabildiğini açıkladı.

Aynı zamanda 50 günlük ve 300 günlük üstel hareketli ortalama, XRP fiyatı için çok önemli destek noktaları haline gelebilir.

Bu bağlamda Santana, 4 saatlik grafikte XRP başına 0,53733 dolar civarında 50-EMA’yı test eden token ile teorisinin doğrulandığına işaret ediyor.

XRP/USD 4 saatlik grafik.

“Yükseliş eğilimi bozulmadan devam ediyor ve XRP yükselişinin devamından önce trendi doğruluyor. Bu grafiğe göre XRP’nin kısa vadede (en fazla birkaç gün içinde) daha da yükseleceği öngörülüyor. Ancak fiyatlar hızlı bir şekilde geri çekilirse ve ‘harika giriş/zamanlama’ seviyesinin altında bir kapanış yaşanırsa bu tahminler geçersiz hale gelir.”

Alan Santana XRP için kısa vadeli fiyat tahminini de paylaştı ve 0,59084 dolarlık hedef seviye belirledi. Sonuç olarak, Alan Santana’nın analizi, XRP’nin kısa vadeli performansı hakkında bir bakış sunuyor, ancak herhangi bir yatırım kararı vermeden önce dikkatli bir şekilde düşünmek ve kendi finansal hedeflerinizi değerlendirmek önemlidir.

finbold


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin