featured

Solana fiyat analizi ve yPredict: Kripto piyasasındaki yenilikleri keşfedin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL), genellikle yüksek performansı ve ölçeklenebilirliğiyle dikkat çeken bir kripto para birimi olan Solana (SOL), son zamanlarda yükseliş trendi içinde işlem görüyor. Piyasadaki olumlu duygudan payına düşeni alan gözde altcoin, yukarı yönlü hareketini nereye kadar devam ettirebilecek?

34 dolar seviyesindeki artan satış baskısı, SOL fiyatının bir sonraki sıçramadan önce küçük bir gerileme yaşayabileceğinin sinyalini veriyor.

Solana SOL

Solana fiyatı, Eylül ayının ortasından bu yana önemli bir büyüme kaydetti. Yukarı yönlü hareketinin sonucunda 17,41 dolardan şu anki işlem fiyatı olan 31,99 dolara yükseldi. Bu da ortalama %84 oranında bir yükseliş kaydettiği anlamına gelmektedir. Bununla birlikte bu yükseliş momentumu, özellikle piyasa lideri olan Bitcoin 35,000 dolar seviyesini aşmaya çalışırken, daha geniş kripto pazarındaki artan satış baskısı nedeniyle şu anda 34 dolardaki direnç noktasını aşmaya çalışıyor. Bu direnç noktası çok kritik çünkü, Solana fiyatının sıradaki hareketinin hangi yönde olacağına karar verecektir.

Teknik göstergeler, artan satış baskısı sebebiyle yükseliş trendinde bir duraklama yaşanabileceğine işaret ediyor. 32 dolardaki direnç noktasındaki sahte bir çıkış, SOL fiyatında küçük bir geri çekilme yaşanabileceğinin başka bir işaretidir. Ayrıca gözde altcoin, 36 dolar seviyesinde yoğun arz baskısıyla karşı karşıya kalabilir.

Solana için 24 saatlik işlem hacmi 539 milyon dolardır. Bu da %43’lük bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Kripto piyasasında zamanlama çok önemlidir. Doğru zamanda giriş yapmak ve maksimum kârı elde etmek her zaman kolay olmayabilir. Ancak eğer yeniliklere açık bir portföyünüz varsa henüz ön satışta olan yapay zeka destekli bu projeye göz atmak isteyebilirsiniz: yPredict

Şimdi yPredict ön satışına katılın

Sağlam ve deneyimli bir ekibe sahip olan projenin amacı, kripto para al-sat işlemlerini ve yatırım adımlarını daha verimli hâle getirmektir. Bu hedefi gerçekleştirmek için Polygon tabanlı platformları aracılığıyla kullanıcılarına somut ve özgün analizler sunar. Özellikle eğer bu sektörde yeniyseniz ve güvenli bir seçenek arıyorsanız yPredict sizin için en doğru seçenek olabilir. Çünkü yPredict, yapay zeka tarafından sunulan analizler ve tahminlerle yatırımcıların kripto dünyasında bilinçli kararlar almalarını kolaylaştırır. Bu sayede yatırımcılar, finansal verilerle kafa karıştırma zorunluluğu olmadan yapay zeka tabanlı analizlerle işlem yapabilirler.

Şimdi yPredict ön satışına katılın

Günlük zaman dilimi grafiği, Solana fiyatının yükselen bir kanal modeli içerisinde işlem gördüğünü ve uzun vadeli yükseliş trendini sürdürdüğünü ortaya koyuyor. Bu modelin ve hâkim yükseliş momentumunun etkisi altında, kripto para biriminin fiyatı %12 oranında bir artış daha yaşayarak 36 dolar civarında bulunan genel trend çizgisine ulaşabilir.

Solana yakın zamanda 32 dolar seviyesini geri kazanmış olsa da genel arz daha fazla yükselişi engelliyor gibi görünüyor. Bu da küçük bir geri çekilmenin mümkün olabileceğini gösteriyor.

SOL son 24 saat içinde %0,3 oranında mütevazı bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 31,83 dolar civarında işlem görüyor.

Tarihsel veriler, önceki geri çekilmelerin hiçbir zaman %50 Fibonacci geri çekilme seviyesinin altına inmediğini gösteriyor; bu da yaklaşan herhangi bir geri çekilmenin yükseliş momentumunu canlandırmak için potansiyel olarak 25,7 dolar civarında destek bulabileceğini gösteriyor.

Solana (SOL) fiyatı 20 dolara düşebilir mi?

Teknik göstergeler, gözde altcoin’in fiyatının yakın vadede yükselişe devam edebileceğini gösteriyor. Ancak yatırımcılar, 36 dolarda bulunan direnç noktası civarında ciddi bir satış baskısı ile karşılaşabilecekleri ile çok dikkatli olması gerekiyor. Tarihsel olarak fiyat, 36 dolar civarında bulunan kanal modelinin üst trend çizgisini yeniden test ettiğinde hep önemli bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı. Bu dirençle daha önce yaşanan etkileşimler büyük düzeltmelere yol açmıştı. Eğer benzer bir olay yaşanırsa fiyat 20 dolar civarına düşebilir.

Sinyal çizgisinin üzerinde hareket eden MACD eğimi yükselişin devamına işaret ederken, %49’luk ADX eğimi, mevcut toparlanmanın olgunluğa ulaşabileceğini ve dolayısıyla uzun vadeli sürdürülebilir bir yükseliş trendini sürdürmek için bir geri çekilmeye ihtiyaç duyulduğunu yansıtıyor.

Sonuç olarak, yatırımcıların herhangi büyük bir işlem yapmadan önce piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketini ve makro olayları yakından takip etmeleri ve bunların da Solana fiyatı üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğunu akıllarında tutmaları gerekiyor.

Yapay zeka ile kripto dünyasının buluşması: yPredict AI

Yatırımcılar için kapıları aralayan yPredict, sadece bir kripto projesi değil, geleceğin finansal teknolojilerine doğru atılmış bir adımdır. Şu an ön satış aşamasında olan bu proje, sadece yatırımcılar için değil, aynı zamanda yeni kripto oyunlarına da ilham kaynağı oluyor. yPredict, özellikle kademeli bir fiyat artışı potansiyeline sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Şimdi yPredict ön satışına katılın

Bu platform, sadece bir yatırım aracı olmanın ötesinde, kripto dünyasının geleceğine bir pencere açıyor. Gelecek vadeden finansal teknolojileri keşfetmek isteyen herkes için yPredict, yeni bir maceranın başlangıcı olabilir.

yPredict

yPredict’in ön satışına katılarak, yatırımcılar $YPRED token’larına sahip olabilirsiniz. Bu token’lar, kullanıcılara aylık üyelik paketlerinden dilediklerini alma fırsatı sunuyor. Bu adım, sadece bir yatırım değil, aynı zamanda kripto dünyasına aktif bir katılımın kapısını aralıyor. Eğer güvenilir ve yüksek bir potansiyele sahip olan bu projenin bir parçası olmak istersiniz hemen ön satışa katılabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin