featured

XRP’nin logosu değişti ve artık şirket olan Ripple’dan ayırt edilebilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce Ripple topluluğunun, XRP’nin şirket olan Ripple’dan ayırt edilebilmesini sağlamak için mevcut Ripple logosundan farklı olarak yeni bir sembol tasarlamaya başladığını bildirdik. Bu kapsamda, uzun süren çalışmalardan sonra Ripple topluluğu XRP için yeni bir logo belirledi. Ripple’ın XRP’si artık yeni bir logoya sahip ve XRP’nin logosu değişti.

XRP’nin logosu değişti!

Daha önce XRP, ana şirketi Ripple Labs’in logosunu kullandı ve kendi sembolünün olmaması kafa karıştırıcı olarak değerlendirildi. Ayrıca XRP’ye bir logo kazandırmak, XRP’nin Ripple şirketinden ayırt edilebilmesi açısından da önemliydi. Ripple topluluğunun temel amacıda buydu. Yapılan oylama sonuçlarına göre XRP’nin yeni logosu aşağıdaki sembol oldu.

XRP artık şirket olan Ripple’dan ayırt edilebilecek

Logo Ripple şirketi tarafından da kabul edildi ve şirketin web sitesinde XRP’ye yönelik bölümde yeni sembole yer verildi. Ayrıca CoinMarketCap da platformunda XRP’nin yeni logosuna yer verdi. Bu arada Ripple Labs’da, “Xpring” olarak adlandırılan yeni bir girişim açıkladı. Ripple’ın yeni projesi, “Xpring” (bahar olarak telaffuz edilir), XRP ve Ripple Blockchain’inin arkasındaki hizmetlere ve XRP’yi kullanmaya teşvik edecek yeni girişimlere yatırım yapmayı hedefliyor.

Bitnewstoday

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin