Bir analist dünkü çöküşte Ripple'ı eleştirdi, ünlü XRP yatırımcısı sert yanıt verdi
XRP fiyatı nereye gidiyor?

XRP’de neler oluyor? Ripple CEO’sunun önemli açıklaması, analist tahmini, güncel fiyat ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ripple’ın günlük kullanıma uygun olmadığını savunanlara cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

“MoneyGram’a bakın.”

Gerçek kullanıma uygun olmayan bir kripto paranın 10 milyar dolara ulaşmasının mümkün olmayacağını ifade eden Garlinghouse, XRP’nin günlük kullanıma uygun olduğunu MoneyGram örneğiyle destekledi. 

Bu yılın başlarında Ripple’ın %10 hisse için 30 milyon dolar yatırım yaptığı Moneygram, önümüzdeki iki yıl içinde herhangi bir zamanda Ripple Labs’ten 20 milyon dolar daha talep etme hakkını saklı tutuyor.

Bu ortaklık, Ripple’ın XRP’yi doğrudan “para birimleri gönderme ve alma için gerçek zamanlı bir köprü” olarak kullanan likidite çözümü xRapid’i kullanmanın bir yolu olarak kabul edildi.

MoneyGram’ın CEO’su Alex Holmes ise şunları söylemişti:

Bu ortaklık, işlemlerimizde devrim yaratma ve küresel likidite yönetimimizi önemli ölçüde kolaylaştırma potansiyeline sahip ve ABD dolarından hedef para birimlerine 7 gün 24 saat anında fon aktarma imkanı veriyor.

Analist: “XRP fiyatı yükselecek.”

XRP kullanımı artarken kripto para son zamanlarda pek iyi performans gösteremedi. Fakat görünüşe göre, kripto para birimi bir kez daha güç kazanıyor.

RektProof isimli bir analist, XRP/BTC çiftinin son işlem seansları için yükseliş sinyalleri vermeye başladığını savundu.

Ünlü analist bu tahminini; kripto para biriminin günlük talep seviyesinden düşmesi, fiyatın 50 günlük hareketli ortalamayı tutması ve düşük vadeli fiyat hareketinin geri dönmesiyle temellendirdi.

XRP fiyatı haftalık grafiği

XRP fiyatı 1 haftalık grafik
XRP fiyatı 1 haftalık grafik

Son 24 saatte %2,08 değer kazanan Ripple (XRP), haberin yazıldığı anda 0,296277 dolardan işlem görüyor.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin