breezecoin
Breezecoin: Kripto bazlı proje, gayrimenkul sektöründe liderliği hedefliyor

Breezecoin: Kripto bazlı proje, gayrimenkul sektöründe liderliği hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain’in finansal hizmetlerde oyunun kuralını değiştirmesi göz önüne alındığında, bu teknolojinin büyük ölçüde etki etmeyeceği bir sektör bulmak neredeyse imkânsız. Son zamanlarda, neredeyse tüm endüstriler, blockchain teknolojisinin pozitif faydasının çok önemli olduğunu keşfetti. Gayrimenkul sektörü de bunların arasında. Blockchain teknolojisi zaten mülk yönetimi, gelişmiş kayıt takibi ve genel veri yönetimi konularında önemli bir rol oynama potansiyeline sahip.

Akıllı sözleşmelerin hayata geçirilmesi emlak sektörüne geniş çaplı olanaklar getirecek. Bu yeni olanaklara, Dolandırıcılık önlemede, piyasa verilerinin doğruluğunu teyit etmede, zaman alan işlemlerden tasarruf etmede, müşteri verilerinin korunmasına yardımcı olma ve emlak finansmanının verimliliğini artırma gibi faydaları sayabiliriz.

Pazar hacmi beklentisi çok büyük. Bugün, Gayrimenkul’ün mevcut konut mülklerinin yarısından fazlasını oluşturan ve gelecek için daha büyük bir pazar projeksiyonuna sahip 217 trilyon doları olduğu tahmin edilmekte. Birçok blok zincir girişimi, projeleriyle bu küresel pazara girmek için çaba sarf ediyor. Breezecoin de bu projelerden biridir.

Gerçek kullanım durumuna sahip blockchain projesi

Breezecoin, Harald Kendzia ve blok zincir, emlak ve finans sektöründe önemli tecrübelere sahip çeşitli ekip üyeleri tarafından yürütülen bir global gayrimenkul yatırım projesi. Şirket, blockchain bazlı kripto para teknolojisini gayrimenkul yatırımları ile birleştirmeye hazırlanıyor.

Breezecoin (BRZE) altyapısı ERC20 token standardını benimseyen Ethereum blockchain üzerine kurulu. Akıllı sözleşmelerin sağlam yapısını kullanarak şirket, sahtekârlıkla mücadele ederken zamandan tasarruf edip emlak işlemlerini otomatik hale getirebilir.

Bu alanda birçok kripto projesinin aksine, Breezecoin önemli bir gerçek dünya uygulamasına sahip. Breeze token, BRZE’nin fiziksel bir varlığa yani gayrimenkule bağlı bir değeri temsil ediyor. Breeze de Mar‘ın gözetimi altındaki tüm projeler için bir yerleşim birimi olarak hizmet veriyor.

Bu ve diğer sayısız kullanım durumları, BRZE tokeninin büyümesine ve değerine olumlu katkıda bulunuyor. Coingecko’dan alınan verilere göre, BRZE pazar değerine göre ilk 95 kripto para arasında yer alıyor. Proje yatırımcılara temettü getirisi sağlarken çok büyük riskler almaya devam ediyor.

Breezecoin (BRZE), pazar liderliğini hedefliyor

Bunun ışığında, Breezecoin, yeni nesil yatırım ve iş modelinin öncülüğünde kendisini pazar lideri olarak konumlandırdı. Bu amaca ulaşmada, token sahiplerinin BRZE tokeninde aylık faiz alma hakkı var. White paper’a göre, 31 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere, ipotekli hisselerden kazanılan tüm faizler, token sahiplerine yüzde ortalama tutma esasına göre dağıtılacak. Bu, proje destekçilerine ve genel olarak topluma iyi bir pasif gelir kaynağı olarak görülüyor.

Breezecoin projesi, küresel gayrimenkul yatırımında büyük bir oyuncu olma yolunda ilerliyor. Şirket şu anda turizm için en iyi yerlerden biri olabilecek diğer bölgeleri araştırıyor. Las Vegas, Hawaii ve Bahamalar listenin başında yer alıyor. Bu bölgede gelişme devam ediyor. Global emlak piyasası genişlemeye devam ettikçe, Breezecoin, adından daha sık söz ettirecek gibi.

finance.yahoo


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin