XRP’de fork ilk kez gündemde: Ripple One!
XRP’de fork ilk kez gündemde: Ripple One!

XRP’de fork ilk kez gündemde: Ripple One!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’dan XRP’yi satmayı bırakmasını isteyen bir dilekçeyi oluşturan kripto etkileyicisi, piyasa sınırına göre en büyük üçüncü kripto para birimini forklama yolunda ilk adımı atıyor.

Ripple (XRP)’da fork ilk kez gündemde

Geçen ayın sonlarında Crypto Bitlord, Ripple’ın elindeki XRP tokenlerinin kripto borsalarına ve kurumlarına satışını durdurmazsa, 60 gün içinde XRP’yi forklamak için çaba harcayacağını belirtti. Şimdi Crypto Bitlord, Discord üzerinde forklamayı tartışmak üzere “Ripple One” adında bir kanal oluşturduğu duyurdu. Perşembe günü, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ilk kez fork hakkında konuştu ve CNN’e istedikleri takdirde açık kaynaklı XRP defterini herkesin forklayabilceğini söyledi:

İnsanlar fork teknolojileri hakkında konuşurken, Bitcoin’in birçok kez forklandığını biliyorlar. Bitcoin Cash’i var, BSV, Bitcoin Diamond, hepsini adlandıramıyorum. Bitcoin Blockchain’inde dört ya da beş fork var. Bitcoin belli ki birincil BTC, en kayda değer olanı olarak kaldı. Ancak aynı şekilde, insanlar açık kaynaklı bir teknoloji olan XRP’yi alabilirler ve varsayımsal olarak bunu seçtikleri takdirde bunu forklayabilirler.

https://twitter.com/Crypto_Bitlord/status/1172052858138583041?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1172052858138583041&ref_url=https%3A%2F%2Fdailyhodl.com%2F2019%2F09%2F13%2Fcrypto-influencer-starts-ripple-one-channel-on-discord-to-discuss-xrp-fork%2F

Ripple CEO’su: “Ripple XRP fiyatını etkilemiyor.”

Ripple, bu yılın ikinci çeyreğinde XRP’de 251,51 milyon dolar sattıktan sonra bu çeyrekte XRP satışlarını yavaşlattığını belirtti. Ripple’a göre, 2016 yılından bu yana şirkete ait 1,1 milyar dolar değerinde toplam XRP satıldı. Ripple, toplam XRP arzının yaklaşık %60’ına sahip ve Garlinghouse, şirketin dijital varlık satışının fiyatı üzerinde bir etkisi olmadığını düşünüyor. Ayrıca CEO açıklamalarına şunları ekliyor:

Ripple, XRP’nin fiyatını balinaların Bitcoin fiyatını kontrol edebileceğinden daha fazla kontrol edemez. Bu piyasalardan bazıları, özellikle küçük kripto paralar manipülasyon riski altındalar. Ancak CoinMarketCap’a göre, XRP’nin günlük işlem hacminde bir milyar dolarlık işlemlerden bahsediyorsunuz. Bu yüzden kimsenin bu fiyatları gerçekten manipüle edebilecek durumda olduğunu sanmıyorum.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin