Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

XRP yüzde 10’luk dalgalanma sonrası aniden geri döndü, Bitbox etkisi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, 6 Aralık’ta Binance Futures platformunda yeni bir vadeli işlem sözleşmesinin başlatılmasına olumlu tepki gösterdi. Bu ivme, XRP ‘yi 0.20 $, 0.21 $ ve 0.22 $ direnç bariyerlerinin üzerine çıkardı. Altcoin, % 10’dan fazla artış 0.25 $ ‘ı test etti, ancak sonrasın 0.22 $’ın altına çekilirken 0.23 $ desteğine tutunamadı.

Bu arada XRP, Salı günü değerinin% 3,3’ünü kaybettikten sonra 0,2158 $ seviyesinden işlem görüyor. Mevcut eğilim, XRP’nin günlük desteği 0,2150 doların altına bir kayma gösteriyor. Düşüş trendi geri çekilen RSI tarafından da teyit edildi. Bununla birlikte, 4 saatlik grafikteki 50 SMA 100 SMA’nın üzerinde kaldığı sürece boğaların alışlarını artırması ve fiyatı 0.23 doların üzerine çıkarma girişimi görülebilir.

XRP/USD 4 saatlik grafik

https://editorial.fxstreet.com/miscelaneous/XRP_USD%20(BITFINEX)%20(74)-637139867480471030.png

LINE’ın Bitbox borsası XRP’yi delist etti

Japonya’nın mesajlaşma devi Line tarafından işletilen borsadaki yatırımcılar artık XRP alıp satmayacaklar. Bitbox Pazartesi günü XRP’nin XRP/BTC, XRP/USDT ve XRP/ETH gibi çiftlerinin yanı sıra platformda desteklenmeyeceğini duyurdu. Duyuru şunları söyledi:

BITBOX’da işlem gören tüm paraları sürekli olarak izliyoruz. Bir kripto para performans, güvenilirlik, likidite veya yasa ve düzenleme gerekliliklerine göre standartlarımızı karşılamıyorsa, borsadan çıkartılacaktır. Varlıklarınızı ve ilgi alanlarınızı korumak için, delist öncesi yeterli bildirimi yaparız.

Bitbox’ta XRP sahibi yatırımcıların devam eden tüm işlemleri 16 Ocak’tan önce iptal etmeleri istendi. Delist edilmiş coin ile para çekme işlemlerine bir ay süre ile izin verilecek. Borsa, kullanıcılara büyüyen blockchain endüstrisinde en iyi para birimlerini sağlamayı taahhüt ettiğini söylüyor.

fxstreet


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin