xrp yeniden
XRP yeniden en büyük altcoin olmak için bastırıyor!

XRP yeniden en büyük altcoin olmak için bastırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’in tokeni XRP, 26 Eylül Çarşamba günü bir hafta içinde ikinci kez Ethereum’un (ETH) piyasa değerini kısa bir süre geride bıraktı. Ve XRP yeniden geçici de olsa ikinci büyük kripto para birimi oldu.

CoinMarketCap’ten elde edilen veriler, XRP’nin 24 saatlik bir süre içinde yüzde 22 oranındaki kazanımlarla üçüncü sırada yer aldığını gösteriyor. ETH, pazardaki en büyük altcoin olarak şu an ikinci sırada yer alıyor.

XRP geçtiğimiz günlerde (21 Eylül tarihinde) ETH’den daha iyi bir performans sergilemişti. Sosyal medyadaki kripto para traderları ve yorumcuları kripto üstündeki yeni yer değiştirmeye canlı bir şekilde tepki gösterdi.

XRP yeniden 2. Sıraya yükselebilecek mi?

ETH’nin şu anda yaklaşık 22.2 milyar dolarlık pazar payı bulunuyor. XRP ise 21.9 milyar dolarlık piyasa değeriyle ETH’den yaklaşık 300.000 dolar geride bulunuyor. Ripple, xRapid ödeme sisteminin kısa süre içinde yayınlanacağını, XRapid’in artışının, xRapid’in tokenin sınır ötesi fon transferlerinin ayrılmaz bir parçası olarak ortaya çıkacağını belirtti.

ABD’li banka PNC de geçtiğimiz hafta, müşterileri için uluslararası ödemelerde RippleNet’i kullanmaya başlayacağını duyurmuştu. Bunun yanında, medya kaynakları şirketin beklentileri hakkında belirsiz görünüyor.

McCaleb yüksek montanlı XRP satışı iddilarına cevap verdi

Bu hafta Wall Street Journal, Ripple’in kurucu ortağı Jed McCaleb’in son haftalarda XRP’nin kişisel sakladığı hisselerinin satışlarını “önemli ölçüde” artırdığını iddia etmişti. McCaleb, 2016 yılında Ripple ile kabul ettiği satış şartlarına hâlâ uymakta olduğu cevabını verirken, ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığı da ortaya çıkmış oldu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin