2018 yılında Ripple (XRP) satın almak için top 6 borsa
Ripple CTO’su: “Bitcoin ve Ethereum’daki risk, XRP'ye kıyasla çok büyük.” 

İşte Ripple (XRP) satın almak için popüler borsalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bazı kripto para birimleri ve dijital varlıklar yılın belirli zamanlarında büyük talep görüyor. Ripple’ın XRP’sinde de yatırımcı talebi son zamanlarda fazla. Kripto para sadece son birkaç gün içindeki fiyat düşüşlerine rağmen bir hafta içinde neredeyse %110 kazanç elde etti. Yakın gelecekte Ripple (XRP) satın almak için aşağıdaki altı borsa incelenmeye değer.

2018 yılında Ripple (XRP) satın almak için top 6 borsa

6- OKEx

Kripto para ve dijital varlık alımları dünyasında  OKEx’in dikkate alınması gereken bir güç olduğu ortaya çıktı. Bu popüler altcoin borsası oldukça az sayıda ticaret çiftini sunuyor ve XRP çiftleri geç saatlerde borsada patlıyor. OKEx kullanıcıları XRP’yi USDT, BTC ve ETH’ye karşı pazarlayabilirler. Her ne kadar OKEx, en fazla XRP bulunduran borsa olmasa da, tüm çiftler arasındaki işlem hacmi, her gün 100 milyon dolarlık bir seviyeye yakın seyrediyor.

5- Bitfinex

Dünyanın önde gelen ABD merkezli borsasından sonra Bitfinex, kullanıcılara Ripple’ın doğal XRP varlığını sunarken diğer platformlardan çok fazla sert rekabetle karşı karşıya. Bitfinex’in ana XRP ticaret çifti, bu aşamada BTC ticareti sunsalar da, ABD dolarına karşı. Fiat para birimi ağ geçitleri kripto para dünyasında çok önemli bir rol oynar ve Bitfinex tam olarak bunu sağlıyor.

4- Bithumb

Güney Kore borsaları, kripto para birimi endüstrisine haklı olarak bir süredir damgasını vurdu. Bithumb, özellikle KRW ticaret çifti nedeniyle bu konuda sektör liderlerinden biri. Bu aynı zamanda XRP meraklıları için sağlanan tek pazar, ancak platformu bu aşamada ilk beşte tutabilmek için yeterli bir hacim oluşturuyor.

3- Bitbank

Bu Japon borsası medyada çok fazla yer almazken, XRP ticareti söz konusu olduğunda, Bitbank çok başarılı bir platform. Şu anda yalnızca bu varlık için JPY işlemi sağlasa da, kullanıcıların her zaman farkında olmaları gereken önemli bir fiat para birimi ağ geçidi. Japonya tüm kripto para birimleri için önemli bir pazar ve XRP bu bakımdan bir istisna değil.

2- Upbit

Güney Koreli borsalar arasındaki rekabet, gün geçtikçe artmakta. Güney Kore borsası XRP ticaretinde oldukça başarılı, çünkü Ripple’ın varlığını Kore wonu, BTC, ETH ve USDT’ye karşı eşleştirmekte. Son üç çift neredeyse popüler değil, ancak dört seçeneğe sahip olmak kullanıcı ticareti için faydalı.

1- Binance

Hemen hemen her popüler kripto para birimi bugünlerde Binance’den satın alınabilir, satılabilir ve takas edilebilir. XRP, bu konuda bir istisna değil; Binance, Ripple’ın doğal varlığı için USDT, BTC, ETH ve BNB trading çiftleri sunuyor. Tüm bu pazarlar, platformun toplam hacmine katkıda bulunuyor, ancak USDT, bunların hepsinin en popüler pazarı.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin