XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

XRP, yeni bir yükseliş eğilimi eşiğinde ivme kazanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, 2019 yılında herhangi bir önemli fiyat artışı görmemesine rağmen, CoinMarketCap sıralamasında üçüncü sırayı korumayı başardı. Altcoin yazım esnasında 0.276 dolardan işlem görerek 24 saatlik fiyat tablosunda yüzde 0,95 artış kaydediyordu.

4 saatlik XRP/USD fiyat tablosu

XRP, ilk olarak simetrik üçgeni kırdığı ve ardından her ikisi de yükseliş eğilimi işareti olarak görülen başka bir iniş kanalı oluşturduğu için 4 saatlik fiyat tablosunda yükselişe geçti. Azalan bir kanal, düşük oranlı yükselişlerin  0.285, 0.283 ve 0.276 dolardan oluştuğu iki paralel düşen hat ile oluşuyor. Düşük dip seviyeleri ise 0.273, 0.266 ve 0.265 dolar olarak gerçekleşti. XRP alıcıları yukarı yönlü bir kopma için fırsat kolluyor gibi.

Fiyatlar yükseliş işareti olarak kabul edilen ve 4 saatlik grafikte takip edilen ema-kurdelesinin altında kaldı. Fiyat oynaklığı 7 Ekim’den bu yana yüksek ancak son birkaç gün içinde düştüğü görülüyor. Desenin ihlali, önümüzdeki birkaç gün içinde XRP fiyatlarını 0.2874 dolara itebilir.

Yazımız yayına hazırlanırken MACD çizgisi sinyal çizgisinin altında bulunuyordu. Ancak altcoin düşen kanalı kırabilirse gerçekleşebilecek bir yükseliş geçişinin eşiğinde duruyor. Bu nedenle, piyasa algısı kısa vadede XRP için boğa görünümde.

Sonuç

XRP, 4 saatlik fiyat grafiğindeki yükseliş eğilimli duruyor. Çünkü kripto para, simetrik üçgenden yükselen yükseliş dalgasının hemen ardından azalan bir kanal oluşturdu. Fiyat ema mumunun altında olup yükseliş olarak kabul edilen volatilite, azaldı. MACD hattı aynı zamanda kısa vadede piyasa algısının da yüksek olduğunu belirten bir artışın eşiğinde bulunuyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin