XRP TipBot uygulaması, Android ve iOS için kullanıma hazır
XRP TipBot uygulaması, Android ve iOS için kullanıma hazır

Ripple hodler’larına müjde: XRP TipBot uygulaması hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple topluluğu, XRP Ledger üzerine inşa edilen ve Wietse Wind adlı bir geliştirici tarafından oluşturulan bir üçüncü taraf yazılımı olan XRP TipBot uygulamasını kutluyor. XRP TipBot uygulaması Google ve Apple tarafından onaylanmanın başlamasıyla büyük başarı elde ediyor.

XRP TipBot uygulaması, Android ve iOS için kullanıma hazır

XRP TipBot’un mobil uygulama sürümlerini yayınlandı. Uygulama kullanıcıların kendi aralarında 20 XRP’ye kadar QR kod aracılığıyla hızlıca gönderim yapmasını sağlıyor. Uygulama Android ve iOS için kullanıma hazır. Wind, konuya yönelik şunları söyledi:

XRP TipBot uygulaması ile arkadaşlarınızı, ailenizi, hatta mağazalarınızı veya restoranlarınızı gerçek hayatla buluşturabilirsiniz. Sadece miktarı girin ve bir QR kodu tarayın. XRP TipBot Kişisel Bağış sayfalarındaki QR kodları da çalışır.

Ayrıca bunu kutlamak için TipBot uygulaması her bir tip için 20 XRP’lik bir tip sınırına sahip. TipBotu gerçek hayatta kullanması beklenen tüketiciler; mağazalar, barlar, restoranlar, hayır kurumları ve arkadaşlar/ailelerdir.

Coil ile işbirliği, TipBot kullanıcılarının XRP’de mikro ödeme yapmasını sağladı

Bu uygulamayı kullanabilmek için TipBot platformuna XRP yüklenmeli. Uygulamayı Toast gibi diğer mobil cüzdanlardan ayıran en önemli özellik kullanıcıların mevcut TipBot kimlik bilgilerini bu uygulama ile kullanabilmeleri. Ayrıca bu cihazlar arasındaki geçişlerde birleştirebilir. Wietse Wind ayrıca, TipBot uygulamasının ilk günlerinin kullanıcılar için sadece QR’yi masaüstünden tarayarak aktivasyona izin vereceğini açıkladı. Ekip, uygulamanın mobil aktivasyonunu da içeren bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

Son zamanlarda XRP TipBot’u, XRP Ledger üzerine inşa edilen bir başka üçüncü taraf mikro ödeme platformu. Coil ile işbirliği, TipBot kullanıcılarının XRP’de mikro ödeme yapmasını sağladı. Coil, web üzerinde insanların ürettikleri içerikler için ödeme yapma sorununu çözmeyi ve reklamları engellemeyi hedefliyor.

Coil tarafından sağlanan ilginç bir özellik STREAM

Coil tarafından sağlanan ilginç bir özellik STREAM (Varlıkların ve Mesajların Gerçek Zamanlı Değişimi için Aktarımı). Bu, kripto para birimi ödemelerinin, küçük bitlerle ancak sürekli bir akışta yapıldığı anlamına gelir. Bunun, XRP ekosisteminde kullanıcıların her bir akış için ödeme yapabilecekleri bir hizmet olabileceği belirtiliyor. Örneğin, kullanıcılar sadece akışlarını yaptıkları videonun saniyeleri için ödeme yapabilirler.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin