Nano, Kraken'de listelendi. NANO fiyatı yükseldi.
Nano, Kraken'de listelendi. NANO fiyatı yükseldi.

Nano (NANO) için 3 önemli altyapı güncellemesi ve detayları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sektördeki herhangi bir kripto para her zaman gelişmeye devam etmeli. Bu, hem Bitcoin hem de piyasadaki diğer tüm altcoinler için geçerli. Nano (NANO) yine bazı ilginç güncellemelerden geçecek şekilde ayarlandı. Bu gelişmeler, geliştiricilerin bu para biriminin zamanla daha da kalıcı hale geleceğinden emin olduklarını gösteriyor.

Nano (NANO) için önemli altyapı güncellemeleri

3- PayFair ticaret

Son zamanlarda altcoinleri etkileyen özel bir eğilim, yeni borsalarda listelenme konusu açıklandığında toplulukların nasıl heyecanlanacağı. Bu genellikle bir kripto para biriminin genel gelişimi üzerinde herhangi bir etkisi olmamasına rağmen, Nano için popülarite artışı sağlayabilir. Daha fazla benimsenme, her zaman daha yüksek bir fiyat veya daha eşit bir tedarik dağıtımına yol açabilir.

Bu durumda Nano, PayFair platformunda işlem görebilir. Bu merkezi olmayan emanet platformu ve P2P borsası, hizmetine ek para ve token eklemeye çalışıyor. Nano entegrasyonu, potansiyel olarak daha fazla kullanıcının ekosisteme dahil edilmesini sağlamaya yönelik önemli bir adım. Şimdiye kadar, sadece bir satıcı ve bir alıcı Nano ile işlem yapıyor olsa da, bu durum gelecekte değişebilir.

2- Epoch bloğu

Nano’nun sahnelerinin ardındaki gizemli gelişmelerden biri de Epoch blokları. Gelecek hafta ağa gelecekler, bu da eski blok döneminin sona ermesini sağlayacak. Bunun yerine, kesin özellikler biraz belirsiz kalsa da proje “evrensel bir blok” yapıya kaymakta.

Epoch Blokları da hala gizemli, ancak geliştiriciler bu hafta daha kapsamlı bir açıklama yapacaklarını doğrulandı. Bir kripto para birimi ağı için herhangi bir altyapı yükseltmesi, ağı bir bütün olarak nasıl etkileyeceği bilinmediği için heyecan verici.

1- iOS Cüzdan test sürüş güncellemesi

Nano topluluğu için, mobil cüzdan çözümleri hala yüksek talep görüyor. Bu normaldir, çünkü kripto para birimi endüstrisi bu konuda geleneksel finansı takip etmekte. Mobil çözümlerin önemi artık göz ardı edilemez.

Nano Cüzdan şirketinin iOS cüzdanı, kullanıcıların yaşadığı bazı sorunlara çözüm getirebilecek. Bu yılın başlarında süresi dolmuş olan ve seed’lerini kaybeden kullanıcılar bu bilgileri uygun şekilde kurtarabilmeli. Bu, toplumun çoğunluğunu bu durumdan etkilememiş olsa da, olumlu bir gelişme.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin