Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

XRP tartışmaların ortasında pazar payını artırmaya devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP, son yaşanan kripto piyasası çöküşünden bu yana oldukça iyi bir performans gösteriyor. Kripto para alıcıları, günlük bazda güçlü bir yükseliş trendi yakaladı ve tokenin fiyatı şu an 30 sentin hemen altında seyrediyor. kripto para pazar payı ise geçtiğimiz aydan beri yüzde 4,5’den şu anki yüzde 5,91 seviyesine kadar yükseliyor.

Ripple – XRP atışması

Ancak, kripto para birimi ve Ripple ile ilgili tartışmalar sürüyor. Örneğin, “dumping XRP” konusu ile ilgili çok fazla eleştiri var. Birkaç Twitter kullanıcısı, Ripple’nin kurucu ortağı olmayan Jed McCaleb’in artık Ripple’da bulunmadığını, Coin Metrics’e göre günlük yaklaşık 500.000 XRP sattığını iddia etti.

Bu söylentiler, kripto para, her gün ivme kazanmaya devam ederken, en büyük ikinci altcoinin kripto para piyasasının çoğundan daha iyi performans göstermesini engelleyemedi

Controversial Digital Currency XRP Continues to Gain Dominance Over the Market

Elbette Ripple şirketinin etrafı tartışmalı konulardan ibaret değil. Firma son zamanlarda Pakistan’daki en büyük bankalardan biri olan Faysal Bank ile bir anlaşma yaptığını açıkladı. Başlangıçta kriptoları yasaklayan ülke, sonunda onları düzenlemeye başladı ve MoneyGram CEO’sunun bir açıklamasına göre, müşterilerin Pakistan’daki herhangi bir banka hesabına para göndermelerini sağlamak için orada yeni bir banka mevduat hizmeti başlatılacak.

“XRP, Ripple’dan bağımsız bir kripto para“

Ripple şirketi defalarca halka Ripple ve tokenin aynı olmadığını söyledi. Onlara göre, XRP bağımsız bir dijital varlık ve dijital defteri açık kaynaklı. Ripple’ın CMS’si, kripto paranın kendi başına işlem yapan dijital bir varlık olduğunu söyledi. Şirketi Ripple, sadece yüklü bir XRP tokenine sahip.

XRP ayrıca SEC ile ilgili bazı sorunlarla da karşı karşıya. SEC, XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu söylerse, dijital paranın fiyatı, bundan olumsuz etkilenebilir. Ancak şirket avukatlarına göre, coinler,  menkul kıymet özelliği taşımıyor. Ayrıca ABD Adalet ve Hazine Bakanlığı bile 2015 yılında XRP’nin dönüştürülebilir bir dijital para olduğunu belirtmişti.

zycrypto

Tüm XRP gelişmelerini buradan takip edebilirsiniz…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin