featured

Teknik göstergeler XRP fiyatının patlamaya hazır olduğunu gösteriyor! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP) fiyatı, şu anda nötr bir model içinde önemli bir direnç bölgesinin altında konsolide oluyor. Fiyatın, yakın zamanda yeniden bir patlama girişiminde bulunma olasılığı oldukça yüksek.

Günlük grafikteki teknik göstergelere göre XRP fiyatı, 29 Mart’ta yılın zirvesine ulaştığından beri konsolide oluyor. Bu konsolidasyon, fiyatın 0,530 dolardaki direnç alanından uzaklaşmasının ardından gerçekleşti. 3 Nisan’da tersine döndükten sonra altcoin, 11 Nisan’da tekrar reddedildi. Bu, daha yüksek bir dip yarattı.

Günlük RSI herhangi bir düşüş eğilimi oluşturmadı. Ancak şu anda 50 işaretinin üzerinde olmasına rağmen düşüyor. Bu nedenle karışık işaretler verdiği söylenebilir.

XRP

Gözde altcoin’in fiyatı kırılmayı başarırsa, bir sonraki uzun vadeli direnç noktası olan 0,650 dolara ulaşabilir. Öte yandan fiyat reddedilirse, en yakın destek noktası olan 0,425 dolara bir düşüş gerçekleşebilir.

Fiyat patlayacak mı?

XRP fiyat geçmişi ve 12 saatlik zaman dilimindeki dalga sayısı daha yakından incelendiğinde, fiyatın şu anda beş dalgalı bir artışın dördüncü dalgasında olduğu görülüyor. Bu, gözde altcoin’in gelecekteki fiyatı için bir yükseliş işaretidir. Dolayısıyla 0,525 dolarlık direnç alanından çıkıp 0,650 dolara doğru hareket edebileceği söylenebilir.

Dördüncü dalgada yaratılan yapının türü, gelecekteki eğilimi belirleyecektir. Şu anda, düzeltici dalgayı tamamlamak için en olası model, kısa vadeli simetrik bir üçgendir. 3 Nisan’da XRP fiyatı, üçgenin destek çizgisi ile 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesinin kesiştiği noktada toparlandı.

Bu nedenle, bu düzeltmenin dip noktası olabilir ve bunu yakında bir kırılma takip edebilir. Üçgenin içindeki dalgalı hareket bunu destekliyor. Bugün XRP fiyatı üçgenin sonuna yaklaşıyor. Bu da belirleyici bir hareketin beklendiğini gösteriyor.

Üçgenden bir kırılma bile yükseliş yapısını geçersiz kılmayacaktır. Çünkü bu, fiyatın bunun yerine 0,5 Fib seviyesinde 0,466 dolardan sıçrayabileceği anlamına gelir. Ancak, fiyat dalganın en yüksek seviyesi olan 0,433 doların altına düşerse, bu senaryo geçersiz olacaktır. Ardından, gözde altcoin’in fiyatı 0,350 dolarda bulunan destek noktasına bir düşüş gerçekleştirebilir.

Sonuç olarak XRP için en olası fiyat tahmini, 0,650 dolarda bulunan direnç noktasına doğru bir artıştır. Ancak 0,433 doların altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda 0,350 dolara doğru aşağı yönlü bir hareket gelebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin