featured

Ayıların güçlenmesiyle DOGE grafikleri kırmızıya boyandı! Düşüş ne kadar devam edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin olan DOGE için bugün yapılan fiyat analizi düşüşe işaret diyor. DOGE için destek noktası 0,08132 dolarda iken, direnç noktası ise 0,08558 dolar seviyesinde bulunuyor.

Geçtiğimiz gün yükseliş hissi piyasayı ele geçirmişti. Ancak bu, fiyatı 0,08558 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkaracak kadar güçlü değildi. Satıcılar ellerindeki token’ları sattı. Bu da 0,08132 dolarda bulunan destek noktasına bir düşüşe sebep oldu.

1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte, ayıların baskın olması ile birlikte fiyatın 0,8192 dolara bir düşüş gerçekleştiği görülüyor. DOGE fiyatı, son 24 saatte yaklaşık %3,53 oranında değer kaybetti. Ayrıca şu anda bir destek bulunmadığı için düşüş eğiliminin bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

DOGE

1 günlük fiyat grafiğindeki MA, mevcut fiyat değerinin çok üzerinde, 0,0856 dolarda bulunuyor. MACD çizgisi de hâlâ negatif bölgede. Bu da düşüş momentumunun varlığına işaret ediyor. Ayrıca, RSI göstergesi de satış için nötr bir bölgeyi gösteren 51,17 işaretinin altına geriledi.

4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiği de günlük grafiğe benzer şekilde DOGE fiyat hareketinin ayıların kontrolünde olduğunu gösteriyor. Piyasada daha fazla satış baskısı gözlenirken, ayılar son 20 saattir hareket halinde. Geçtiğimiz birkaç gün içinde alıcılar avantajlı konumdaydı. Ancak mevcut piyasa hissiyatı düşüş yönüne kaydı. Bu yüzden yakın gelecekte düşüş trendinin devam etmesi bekleniyor.

4 saatlik grafikteki Hareketli ortalamalar (MA) de ayıları destekliyor. MACD çizgisi düşüş eğilimi gösteren sinyal çizgisinin altına kaydı. Ayrıca histogram çubuğu, düşüş eğilimi gösteren bir piyasa duyarlılığına işaret ederek negatif bölgeye girdi. RSI göstergesi ise 39,70 civarındaki nötr pozisyonunda kalmaya devam ediyor. Bu da piyasada daha fazla satış baskısının görülebileceğine işaret ediyor.

Sonuç olarak

DOGE fiyat analizinde sonuç olarak, genel piyasa hissiyatının olumsuz olması ve yakın gelecekte herhangi bir yükseliş işareti olmaması sebebiyle düşüşün bir süre daha devam edeceği söylenebilir. Ayrıca teknik göstergeler de ayıları destekliyor. Bu nedenle yakın vadede satış baskısı artabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin