Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler
Ripple fiyat analizi: XRP için detaylı teknik görünüm ve beklenen seviyeler

XRP’nin fiyatında yüzde 2000 artış öngören çılgın teori

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılında başlayan düşüş eğilimi hala devam ediyor. Fakat yaşanan bu zorluklar kripto paraların değerlerinin düşük seyretmesine neden olsa da kripto ekosistemi kendi dinamiklerinde devam ediyor. Ayı piyasasında ise sadece ilk akla gelen kripto para olan Bitcoin değil XRP ’de çok tartışılıyor. Aynı zamanda kripto topluluğundan fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Hatta bazı varsayımlara dayalı tahminler oldukça çılgın rakamlara işaret ediyor.

TheIndependentRepublic.com’un da XRP ile ilgili böyle ilginç bir teorisi oldu. Teorileri XRP’nin yüzde 2000 artarak coin başına tam 692,30 dolar ulaşabileceğine dayanıyor. Bu rakam ise piyasa sermayesinin 27 trilyon dolar olacağı anlamına geliyor.

UToday’a göre, böyle bir dalgalanma sadece tek bir durumda mümkün. Bu da eğer Ripple’nin dünyadaki tüm finansal kuruluşlar tarafından sınır ötesi ödemeler de kullanılması durumunda gerçekleşebilir:

Dünyadaki tüm sınır ötesi işlemlerin günlük değeri 9,8 trilyon dolarken, 27 trilyon dolar, sınır ötesi uluslararası hesaplarda depolanmaktadır.

Varsayım gerçek olamayacak kadar iyi, ancak daha gerçekçi başka bir tahmin daha var

Investinghaven.com, XRP’nin 2019’un sonunda 20 $ ‘a ulaşabileceğine inanıyor. Ripple, bilindiği gibi uluslararası ödemeleri mümkün kılıyor. Ve bu nedenle böyle bir fiyata ulaşılması daha mümkün gibi görünüyor.

Bununla birlikte, dolaşımda 41 milyar XRP olduğu göz önüne alındığında, bu teorinin gerçekleşmesi muhtemel gözükmüyor.

Ripple bloke hesabından 1 milyar XRP taşıdı

Son gelişmelerde, Ripple’nin emanet cüzdanlarından birinden büyük miktarda XRP’nin kilidini açtığı görüldü. Ve bu kripto paralar ayrı bir bilinmeyen cüzdana aktarıldı. 1 milyar dolarlık XRP transferi 0,000012 XRP ücretle yaklaşık 302 milyon dolar değerinde ve işlemin tamamlanması sadece birkaç saniye sürdü.

Şu anda, Ripple, toplam token arzının yaklaşık yüzde 60’ına sahip ve XRP’nin çoğu emanette kilitli. Coinler düzenli olarak kurumlara, kripto borsalarına ve diğer ilgili taraflara satılıyor. Geçen yıl, şirket rekor miktarda XRP sattı ve yaklaşık 535 milyon dolara ulaştı.

XRP kullanıcılarının sayısı sürekli artıyor

Ripple politikası, sadece müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamayı değil, aynı zamanda sürekli yeni müşterilerin güvenini kazanmayı hedefliyor. Ocak 2019’da Ripple, aralarında Euro Exim Bank, JNFX, SendFriend, Transpaygo, FTCS, Kuveyt Ahli Bankası, BFC, ConnectPay, Bahreyn, WorldCom Finans, Pontual / USEND, Olympia Trust Company ve Rendimento olmak üzere 13 yeni şirket ile işbirliği anlaşması yaptı. Böylece şirket dünya çapında 200 kurumsal müşteriye ulaşarak belirlediği bir hedefini gerçekleştirmiş oldu.

Son zamanlarda, Ripple’den bir başka güzel haber daha geldi. Kriptolu ödeme hizmeti sunan CoinGate, XRP’nin anlaşmalı iş yerlerinde ödeme aracı olarak kullanılabileceğini açıkladı. Artık müşteriler, en büyük ikinci dijital parayı online olarak 4.500’den fazla mağazada ödeme aracı olarak kullanabilecekler.

coinspeaker

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin