Ripple
Ripple

Dev Ripple balinası, 1 milyar XRP taşırken gizemli bir mesaj bıraktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, emanet hesaplarından başka bir hesaba 1 milyar XRP taşıdı. İşlem bilgileri, ilgili tüm verileri görmenin mümkün olduğu bir blok gezgininden sağlandı.

Ripple balina mesajı

Genellikle bu tür balina hareketlerinde dekont boş olur. Fakat bu sefer dekont üzerinde gizemli bir mesaj bırakılmıştı: “Sürün… Yürü… Koş;)“.

Ripple’ın bu mesajı neden bıraktığı henüz bilinmiyor ama şirketin plan aşamalarını gösterdiği tahmin ediliyor. Başlangıç, gelişim ve sonuç olarak bir bebeğe benzetilerek gelişim aşamalarına dikkat çekilmek isteniyor olabilir. Ayrıca yakın zamanda işlerin daha da hızlanacağını tahmin edebiliriz.

2018 yılında Ripple rekor seviyede XRP sattı. Şirket, XRP faaliyetlerini finanse etmek ve tüm dünyaya yayılmak için satışlar yaparak 535 milyon dolar kâra ulaştı. İşlem hakkında yer alan bilgiler firma tarafından satış raporunda yayınlandı.

Ripple, SWIFT’in yerini almak istiyor

Ripple şu anda dünyanın dört bir yanından şirketlere sunduğu hizmetleri genişletmeye çalışıyor. Amaç, bankacılık kurumlarının ve firmaların sınır ötesi işlemleri hızlı ve kolay bir şekilde işleme koymalarını kolaylaştırmak. Gelecekt, talep üzerine likidite sağlamak için xRapid çözümünü uygulayacak ve XRP’yi sınır ötesi ödemelerine dahil edecek.

Bu XRP balina işlemi bize, XRP’de milyonlarca doları yalnızca birkaç saniyede ve bir kuruştan az sürede işlemenin mümkün olduğunu göstermektedir. Bu, şu anda SWIFT tarafından sağlananlar gibi eski teknolojiye dayanan uluslararası ödemelerin geleceği için umut vericidir.

Bu, büyük XRP işlemlerinin ilki değil. Ocak ayının başında, 1,1 milyar XRP’nin, Ripple OTC dağıtım cüzdanına taşındığını belirtmiştik. O zaman ki işlemde 392 milyon dolar taşındı. Bu, pazardaki mevcut XRP arzının %4,5’inden fazlasına denk geliyordu.

Şu anda XRP, 0,298 dolar civarında işlem görüyor ve 12,28 milyar dolarlık bir piyasa kapitalizasyonuna sahip.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin