Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara
Ripple (XRP) sonunda hamlesini yaptı – artık 4 numara

XRP nihayet bu kilit direnci kırdı – ralli mi başladı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uzun süre bekledikten sonra Ripple’ın XRP’si nihayet 0,30 $ seviyesini aşarak önceki yüksek seviyelerine ulaştı.

Dördüncü en büyük kripto para birimi XRP, yüzde 10 artış göstererek 0,30 dolarlık ana seviyenin üzerine çıktı.

XRP

Bu hamle, XRP’nin bu yıl bu fiyat işaretinin üzerine üçüncü kez yükselişi. CoinMarketCap verilerine göre önceki iki yükseliş 15 Şubat ve 17 Ağustos tarihlerinde gerçekleşmişti. Kripto para birkaç kez bu seviyeye yaklaştı, ancak onu geçemedi.

Halka arz

Ripple, ağını, RippleNet’i genişletmeye devam ediyor ve sürekli olarak yeni ortaklıklar ekliyor. Yılın başında CEO Brad Garlinghouse, olası bir Ripple halka arzından bahsetti.

Topluluk bunun bir duyuru olduğu sonucuna vardıktan sonra, Garlinghouse yanlış anlaşıldığını düzeltmek için acele etti ve sadece genel olarak konuştu.

Mevcut XRP artışında, diğer küçük faktörlerin yanı sıra, Aralık 2017’den bu yana ilk kez 17.000 $ seviyesinin üzerine çıkan Bitcoin artışının etkili olduğu ifade ediliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin