28 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?
28 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?

17 Kasım Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyatı her geçen saat yükseliyor ve bu haberin yazıldığı esnada 74,18 dolara ulaştı. Bitcoin pazarında gözlemlenen artış, Litecoin altcoin pazarı için itici bir faktör oldu. Bununla birlikte bu itme piyasada düşüş eğilimine de yol açtı ve bu da mevcut fiyatta bir düzeltmeye neden olabilir.

1 saatlik Litecoin fiyat grafiği

17 Kasım Litecoin fiyat grafiği
17 Kasım Litecoin fiyat grafiği

Litecoin’in yukarıdaki saatlik grafiği, kripto paranın ilk olarak 62,26 dolarlık destek altına düştüğünü ortaya koyuyor ancak bu sadece kısa bir sapma oldu. Fiyat hemen yükseldi ve direnci 64,61 dolardan aştı. Sonrasında fazla tereddüt etmeden 74 dolara da ulaştı. Bu fiyat artışı, yükselene kanala da yol açtı.

Tersine dönüş sinyalleri var

Yükselen kanalın oluşumu bir trendin tersine dönmesine işaret ediyor. Mevcut yükseliş piyasası, tersine dönme sinyalleri veriyor ve short pozisyonlar açma şansı veriyor.

Mumların altında olmasına rağmen 50 hareketli ortalamayla başlamak için boşluk çok büyük. Bu da dijital varlığın fiyatını normale döndürecek olası bir düzeltmeye işaret ediyor.

İncelenmesi gereken diğer bir gösterge ise Göreceli Güç Endeksi. RSI, bir günden fazla süredir aşırı alım bölgesinde. Arada sırada buradan düşmesine rağmen, bölgeye bu kadar yakın kalması varlığın aşırı satın alındığını ve bir satış baskısının yaklaşabileceğini gösteriyor. Şu anda aşırı alım bölgesinin altında olmasına rağmen bu bölgeye olası bir giriş durumunda LTC’nin fiyatı biraz yükselebilir ancak yakında tersine dönecek geçici bir satın alma baskısı anlamına da gelebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin