Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!
Dev borsanın XRP likiditesi rekor kırdı!

XRP, ilk hedefi 0,30 dolar için güçlü sinyallere sahip

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Üçüncü en büyük kripto para XRP, diğer altcoinlerle birlikte yükseliyor şu anda yaklaşık yüzde 4’lük bir artış gösteriyor.

En yüksek fiyat artışı EOS (yüzde +8,88), bunu Bitcoin Cash (yüzde +8,07) ve Binance Coin (yüzde +7,96) izliyor.

Tüccarlar XRP’de yükselişe geçti ve bunlardan biri rallisinin başlayabileceği bir sonraki hedef olarak 0.30 dolar seviyesini belirledi.

ilk hedef 0,3 dolar

Kripto tüccarı ‘Galaxy’ son XRP fiyat hareketi hakkındaki izlenimlerini paylaşarak, kripto paranın ‘güçlü işaretleri gösterdiğini’ söylüyor. Fiyat zincirindeki ilk hedefine yönelmeye başlamak için, 0.25 dolarlık psikolojik seviyesini kırması gerekiyor.

XRP 1

XRP aylık grafiği yükseliş bayrağı oluşturuyor’

Twitter kullanıcısı ve XRP hayranı ‘JOKER’ aylık bir XRP grafiği yayınladı ve tokenin boğa bayrağı oluşturduğunu söylüyor. Yeni bir XRP’nin tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştığını ve fiyatın artması durumunda 5,73 dolarlık bir TP önerisini iddia ediyor.

Ancak, işlerin düşüş gösterebileceği konusunda uyarıyor ve bu durumda tahmini bir TP 0,005 dolar.

XRP 2

Sık sık XRP çizelgeleri yayınlayan @gordongekko369 adlı başka bir Twitter kullanıcısı, sadece piyasa durumu hakkındaki değerlendirmesini paylaşarak XRP için yeni bir boğa rallisinin başladığını tweetliyor.

XRP 3

Ripple, en iyi iş alanlarından biri olarak görülüyor

Fortune dergisi San-Francisco blockchain şirketi Ripple’ı 25’inci sıraya koyarak çalışmak için en iyi şirketlerden biri olarak adlandırdı.

Bu listede Fortune tarafından sadece San Francisco Körfezi bölgesinde yerleşik şirketler yer aldı. CEO Brad Garlinghouse, bu gelişmeye göre son derece yetenekli ekibin bir parçası olduğu şeklinde yorum yaptı.

u.today


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin