XRP, günlükte % 30 düşüşü gördü... Kritik seviyeler neler?
XRP, günlükte % 30 düşüşü gördü... Kritik seviyeler neler?

XRP, günlükte % 30 düşüşü gördü… Kritik seviyeler neler?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP, 24 Kasım’da 2020’nin en yüksek seviyesi olan 0.79 $ ‘a ulaştığından bu yana yaklaşık % 50 değer kaybetti. Düşüşe rağmen, XRP, bir sıçrama sağlaması ve muhtemelen düşüş eğilimini tersine çevirmesi muhtemel olan önemli destek seviyelerine yaklaşıyor.

XRP uzun vadeli görünümü

XRP, 2020’nin zirve seviyesine çıktığında uzun vadeli direnç seviyesi 0,75 dolar olarak görüldü ve 0,50 dolarda destek vardı.

Bununla birlikte, XRP destekten koptu ve hızla 0,32 dolarlık uzun vadeli destek alanına kadar geriledi. XRP, Kasım ayının başında bu seviyeden yükselmeye başlamıştı.

Teknik göstergeler düşüş eğilimine giriyor. RSI keskin bir şekilde düştü, MACD ilk düşük momentum çubuğunu oluşturma sürecinde ve Stokastik osilatör düşüş eğilimi gösterdi.

Destek Seviyeleri

Günlük grafik, XRP’nin Mart ayındaki en düşük seviyelerine ulaştığından beri çok uzun vadeli yükselen bir destek çizgisini takip ettiğini gösteriyor.

Ek olarak, 0,325 dolar ve 0,29 dolarlık iki önemli destek alanı var. Artan destek hattı, 0,29 dolarlık destek ile çakışıyor.

Haftalık zaman dilimine benzer şekilde, herhangi bir yükselişe dönüş işareti mevcut değil.

XRP Daily

İki saatlik grafik RSI’da bir miktar yükseliş eğilimi gösterirken, MACD hızla düşüyor.

Bu nedenle, XRP çok sayıda güçlü destek seviyesine yaklaşırken, henüz yükselişin tersine dönme belirtileri yok.

XRP 2-hour Chart

Dalga Sayısı

Cryptocurrency tüccarı @thetradinghubb, XRP grafiğini özetleyerek, geri dönmeden önce muhtemelen dip seviye olarak 0,30 $ ‘lara doğru düşeceğini belirtti.

XRP Count

En olası dalga sayısı, Mart ayında en düşük seviyelerle başlayan 1. dalgayı (beyazla gösterilen) tamamladığını gösteriyor. Alt dalga sayısı turuncu ile gösterildi.

Şu anda, fiyat 0.618 Fib geri çekilme seviyesinde, bu aşağı doğru hareketin sona ermesi için muhtemel bir yer. Bu senaryo, mevcut fiyatın hemen altındaki sayısız destek seviyesiyle de güçlendirildi.

XRP Uzun Vadeli Sayım

XRP Long-Term Count

Ayrıca, olası düzeltici dalga 2 için alt dalga sayısı, düzeltmenin sonuna yaklaştığını gösterir. Bu, 1 ve 2 dalgaları arasında bulunan 1: 1 oranından kaynaklanmaktadır.

XRP Count

Sonuç

XRP fiyatının yakında trendini tersine çevirmesi ve sonunda 0,50 $ alanının üzerine çıkma girişiminde bulunması bekleniyor. Uzun vadeli eğilimin yükseliş eğilimi göstermesi muhtemel olsa da, 0,50 doların üzerine çıkana kadar teyit edilemez.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin