VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor
VeChain, Sync 2 ile dApp'ta bir ilki gerçekleştirmek istiyor

VeChain, dünyanın ilk 5 yıldızlı blockchain şirketi olarak onaylandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Resmi lansmanından bu yana VeChain, ortak olarak PwC, DB Schenker, BMW, DNV GL, Kuehne & Nagel, Shanghai Gas ve çok daha fazlası gibi çeşitli endüstrilerden çok sayıda tanınmış büyük şirketleri kendine çekmeyi başardı. Bu şirketler, VeChainThor Blockchain’in çok yönlü uygulamalarına ve kurumsal sektördeki geniş kapsamlı uzmanlığa güveniyor. Yeni sertifika, VeChain’in önde gelen hizmet olarak blokzincir çözümü olma hedefinin temelini oluşturuyor.

TÜV Saarland, VeChain’i onayladı

TÜV Saarland, Federal Almanya Cumhuriyeti’nin ulusal akreditasyon kurumu olan ünlü Avrupa sertifikasyon kuruluşu DAkks tarafından akredite edilmiştir. TÜV Saarland’ın blockchain hizmet sertifika metodolojisi, yerleşik blockchain hizmet değerlendirme standartlarına ve sektör lideri uzmanlık ve deneyime dayanmaktadır. Değerlendirme modeli uluslararası alanda oldukça kabul görmektedir, öyle ki blockchain sertifikasyon modeli Çin’deki Çin Halk Cumhuriyeti Sertifikasyon ve Akreditasyon İdaresi (CNCA) tarafından kullanılmak üzere yetkilendirilmiştir.

TÜV Saarland Shanghai tarafından kullanılan metodoloji, VeChain tarafından sunulanlar gibi blockchain tabanlı hizmetler etrafında sıkı denetimler yapılmasını içeriyordu. Bu, diğerleri arasında teknik ölçeklenebilirlik, ağ güvenilirliği ve kullanım pratikliği gibi unsurların değerlendirilmesini içerir. Ek olarak VeChain, şirket tarafından sunulan hizmetlerin kullanımının çeşitli yargı alanlarının düzenlemelerine uygun olduğunu kanıtlamak zorundaydı.

Dahası, VeChain Vakfı’nın teknik belgeler ve iş planları hakkında derinlemesine bilgi sağlayan ayrıntılı bir raporlama sistemi sunması gerekiyordu. Olgun teknolojisi ve piyasada kanıtlanmış sayısız blok zinciri kullanım durumu nedeniyle VeChain, TÜV Saarland notasyonu altında ilk ve tek onaylı 5 yıldızlı blok zinciri hizmet sağlayıcısı olarak sertifikalandırıldı. TÜV Saarland’ın Genel Müdürü Thorsten Greiner, VeChain’in sektördeki öncülerden biri olduğunu ve kurumsal hizmetlerinin en yüksek standartları karşıladığını açıklıyor:

Beş yıldızlı hizmet sertifikasını alan ilk şirket olarak VeChain, avantajlarını kanıtladı ve daha büyük ölçekli kurumsal dijital sistemleri veya devlet projelerini köprüleme potansiyeline sahip.

VeChain’in CEO’su Sunny Lu, VeChain’in özellikle korona salgını nedeniyle ticari faaliyetlerini sınırlamak veya hatta tamamen durdurmak zorunda kalan şirketlere yardımcı olabileceğini söylüyor:

Bu sertifikayı almaktan onur duyuyoruz ve iş dünyasında hizmetlerimizi daha da iyileştirmenin yollarını arayacağız. COVID-19’un etkisiyle zor durumda kalan birçok karar verici, VeChain’in blok zinciri hizmetleri tarafından etkin bir şekilde desteklenebilecek yeni iş kurtarma yetenekleri ve büyüme noktaları arıyor.

VeChain ToolChain kitlesel olarak benimsenmenin yolunu açacak

VeChain ToolChain, işletmelerin çok fazla teknik bilgi olmadan blok zinciri hizmetlerini işlerine entegre edebilecekleri bir blok zinciri yapım kitidir. Yakın tarihli bir güncellemede Sunny Lu, VeChain ToolChain ‘in kitlesel benimsenme yolunu açtığını açıkladı.

ToolChain’in uygulanması yalnızca birkaç hafta sürer, böylece işletmeler kısa bir süre içinde blockchain teknolojisinin avantajlarından yararlanmaya başlayabilir:

Mevcut BaaS platformunun çoğu, Nodes, Explorer, Wallets vb. Gibi altta yatan blockchain teknolojisine odaklanmaya devam ediyor. VeChain ToolChain, yalnızca gelişmiş altyapı hizmetleriyle değil, iş için hazır ara yazılımları ve üçüncü taraf hizmet ortaklarıyla da diğer BaaS platformlarından farklılaşıyor. Bu, kurumsal müşterilerin kendi iş süreçlerini oluşturmak ve blok zincirindeki verileri yönetmek için kolayca kullanabilecekleri eksik kısımdır.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin