xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

XRP güne yüzde 20 yükselişle başladı… İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple tokeni XRP, piyasadaki diğer pek çok token gibi olumlu fiyat hareketlerine sahne oluyor. Bu arada ABD’den ve diğer piyasalardan kripto paralar için iyi haberler gelmeye devam ediyor. XRP’nin ise güne yüzde 20 artışla başlayıp 40 senti test etmesiyle başladığını gördük.

Coinbase, New York sakinlerinin artık XRP’yi web ve mobil platformlarında depolayabildiğini ve takas edebileceğini açıkladı.

New York sakinleri finansal kuralların daha katı olması nedeniyle Coinbase ile sınırlı işlevselliğe sahipti. XRP onayının bu yüksek nüfuslu şehir tarafından memnuniyetle karşılandığı görülüyor.  Ayrıca XRP’nin kullanılabilirliğindeki artış, diğer coinlere olabilecek talep artışını da tetikleyebilir.

Buna ek olarak, Alman borsası Boerse Stuttgart, müşterilerinin artık Litecoin (LTC) ve XRP’ye dayalı Borsa İşlem Bonolarını (ETN) alıp satabildiklerini açıkladı.

Boerse Stuttgart’taki Blue Chips & Funds Trading Direktörü Jürgen Dietrich’in görüşleri şu şekildeydi:

Kripto paralara çok fazla ilgi var. Bu ETN’ler, Almanya’daki yatırımcıların iki önemli kripto para olan Litecoin ve XRP’nin gelecekteki fiyat gelişmelerini, ilk defa borsada işlem gören menkul kıymetler aracılığıyla izlemelerine olanak sağlayacak.

Özellikle yükselen piyasa döneminde bu tür önemli gelişmeler, diğer zamanlardan daha fazla olumlu etkiye sahip olduğu için XRP gibi önemli altcoinlerin fiyatında yüksek sıçramalara neden oluyor.

Son gelişmeler ile 40 senti gören XRP’nin yazımız yayına hazırlanırken 0,3849 dolar seviyesinde ve oldukça volatil fiyat hareketlerine sahne olduğunu gördük.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin