XRP tutanlar için FLR, DFLR Airdrop'ları detaylı şekilde açıklandı
XRP tutanlar için FLR, DFLR Airdrop'ları detaylı şekilde açıklandı

XRP forku Flare artık dev borsa tarafından destekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance.US, Flare Network’ün Spark airdrop’una katılımını duyuran en son borsa oldu. 3 Aralık tarihli bir duyuruya göre, bildirilen işlem hacimlerine göre en büyük borsanın Amerikan kolu olan Binance.US, Flare Network’ün Spark airdrop’unda yer alacak.

Borsadan yapılan duyuruda bakiyesi 10 XRP’yi aşan tüm kullanıcılar, 2021’de FLR tokenlarının dağıtımına katılabilecek.

Tokenı airdrop yapacak 41 borsa

Bundan önce Binance.US, kullanıcılarını etkinliğe katılmak için başka bir yerden token çekmeye çağırırken airdropu desteklemeyeceğini belirtmişti. Ancak şimdi karar değişmiş durumda.

Benzer bir senaryo, Jesse Powell’ın Kraken’ında da oynandı. Ekibi 28 Kasım’da airdropu kolaylaştırmak için herhangi bir plan olmadığını doğruladıktan sonra, Flare Networks, 2 Aralık’ta airdropu desteklediği için borsaya teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta boyunca OKEx, Huobi, Bittrex, Poloniex ve Bitfinex gibi bir dizi büyük borsa devreye girdi. Genel olarak, 41 borsa artık tokenı airdrop yapmaya hazır.

41 exchanges

Bununla birlikte, önde gelen ABD kripto borsası Coinbase, devasa boyutta 3 milyar XRP tokenı tutmasına rağmen etkinliğe katılmayacak.

Ripple, konunun bir parçası değil

12 Aralık’taki airdrop’u çevreleyen çılgınlığın, XRP’nin yüzde 85’lik rallisinin arkasındaki ana nedenlerden biri olduğuna inanılıyor.

CNN ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Brad Garlinghouse, Flare Networks’ü “çok heyecan verici bir girişim” olarak nitelendirdi.

XRP sahiplerinin airdrop hakkında “hak ettiği şekilde heyecanlandıklarını” da sözlerine ekledi. Coinbase’in katılmamasından endişe edip etmediği sorulduğunda, Ripple’ın bu konunun bir parçası olmadığını söyledi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin