Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

4 Aralık Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için beklenen seviyeler, önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash fiyatı 285 doların üzerinde kalmaya çalışırken Bitcoin 19.000 doların üzerinde işlem görüyor. BCH/USD, 280-285 dolarlık destek bölgesinin altına inerse düşüşün ivme kazanma ihtimali hayli yüksek.

4 Aralık Bitcoin Cash fiyat analizi

250 dolarlık destek bölgesini test ettikten sonra, Bitcoin Cash fiyatı 270 ve 280 dolar seviyelerinin üzerinde makul bir artışa başladı. BCH fiyatı bu süreçte 300 dolarlık direnci ve 55 basit hareketli ortalamayı (4 saatlik) bile kırdı.

Bununla birlikte fiyat 320 doların üzerinde devam etmek için mücadele etti ve 322 dolara yükseldi. Sonrasında 305 dolarlık desteğin altında yeni bir düşüş oldu. 251 dolarlık dip seviyeden 322 dolara yaşanan yukarı yönlü hareketin %23,6 Fib geri çekilme seviyesinin altında bir kırılma oldu.

Kripto para şu anda 300 dolar seviyesinin ve 55 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) altında işlem görüyor. Görünüşe göre fiyat 285 dolarlık desteğin üzerinde kalmakta zorlanıyor.

Ayrıca BCH/USD çiftinin 4 saatlik grafiğinde 285 dolarlık destekle oluşan büyük bir sözleşme üçgeni var. Üçgen desteği, 251 dolarlık dip seviyeden 322 dolara yaşanan yukarı yönlü hareketin %50 Fib geri çekilme seviyesine yakın.

BCH düşecek mi?

285 ve 280 dolarlık destek seviyelerinin altında olumsuz bir kırılma olursa keskin bir düşüş olabilir. Bir sonraki temel destek 265 dolar seviyesinin yakınında ve bunun altında, Bitcoin Cash fiyatının 250 dolardaki desteği yeniden test etmesi muhtemel.

Aksi yönde bir hareketlenme halinde fiyat 285 dolarlık desteğin üzerinde kalarak yeni bir artış başlatabilir. İlk direnç, 300 dolar seviyesine ve üçgen üst trend çizgisine yakın. 300 dolarlık bariyerin üzerinde bir kapanış, fiyatı yakın vadede 320 ve 325 dolar direnç seviyelerine yönlendirebilir.

4 Aralık Bitcoin Cash fiyat grafiği
4 Aralık Bitcoin Cash fiyat grafiği

Grafiğe bakıldığında Bitcoin Cash fiyatı 285 ve 280 dolardaki destek seviyelerinin üzerinde kalmak için mücadele ediyor. Genel olarak, 285 dolarlık destek bölgesinin altında net bir kırılma görülmesi halinde fiyat büyük ölçüde düşebilir.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD: Düşüş bölgesinde yavaş yavaş hız kazanıyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): 50 seviyesinin altında.
  • Temel Destek Seviyeleri: 285 ve 265 dolar
  • Temel Direnç Seviyeleri: 300 ve 320 dolar

livebitcoinnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin