XRP fiyatında kritik an: Altcoin için sırada bu seviyeler var!
XRP fiyatında kritik an: Altcoin için sırada bu seviyeler var!

XRP fiyatında kritik an: Altcoin için sırada bu seviyeler var!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki varlıkların çoğu yatay ticaret moduna geri döndüğünden, XRP de bir istisna olmadı, ancak bu kripto para birimi için durgunluk döneminin yakın gelecekte sona erebileceğini düşündüren belirli bir teknik analiz (TA) grafik modeli ortaya çıktı.

Özellikle, takma adlı kripto uzmanı CoinsKid, XRP’nin tipik olarak düşüş eğilimine işaret eden bir baş ve omuz modeli oluşturduğunu gözlemlediği bir ekip arkadaşının analizini paylaştı.

Düşüş senaryosu

Bu durumda analist, XRP tokeninin üç tepeden (iki alt tepe (omuz) arasında daha yüksek bir tepe (baş)) oluşan bu baş ve omuz modelinden kırılması durumunda, bunun önemli bir fiyat düşüşüne yol açabileceğini öne sürdü.

Aslında bu grafik deseni, fiyat, sol ve sağ omuzların dip noktalarını birleştiren destek seviyesini temsil eden boyun çizgisinin altına düştüğünde sona erer. CoinsKid, XRP grafiğinde bu temel destek ve direnç seviyelerini belirledi; ilki yaklaşık 0,49515 dolar, ikincisi ise 0,49864 dolar.

“Önümüzdeki birkaç gün boyunca bu tabloyu takip edin çünkü gerçekten çok yaklaştığımızı düşünüyorum. Yarın bu grafik için kırılma noktası çünkü XRP için çok ama çok güçlü bir direnç seviyesi elde ettiğimizi açıkça görebiliyorsunuz.”

Boğa senaryosu

Öte yandan CoinsKid, düşüş formasyonunun zıttı olan ve direnç noktaları boyunca yatay bir çizgi ve salınım boyunca yükselen bir trend çizgisi yerleştirilerek oluşturulan yükseliş devam grafiği formasyonunu temsil eden yükselen üçgen formasyonunu da tanımladı.

XRP fiyat analizi

Bu arada, basın saatine göre XRP 0,49979 dolar fiyattan el değiştiriyordu ki bu da son 24 saat içinde %0,9’luk bir düşüşü, önceki yedi gün içinde %0,97’lik bir kaybı ve en son grafiklerin de gösterdiği gibi geçtiğimiz ay içinde %3,04’lük bir düşüşü temsil ediyordu.

Her şey göz önünde bulundurulduğunda, uzmanın tahminlerinde haklı olup olmadığı, aralarında Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile blockchain şirketi Ripple arasındaki yasal açmaza ilişkin gelişmelerin de bulunduğu birçok faktöre bağlı olacaktır.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin