XRP fiyatı, yüzde 10'luk düzeltmenin ardından yeniden yükselişe geçebilecek mi?
XRP fiyatı, yüzde 10'luk düzeltmenin ardından yeniden yükselişe geçebilecek mi?

XRP fiyatı, yüzde 10’luk düzeltmenin ardından yeniden yükselişe geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatının %10’luk bir artış için sağlıklı bir düzeltme aşamasında olduğu görülüyor. XRP toparlanma rallisi, 30 Mart’ta 0,56 dolarlık direnç seviyesinden geri çekilerek yeni bir düzeltme dönemine girdi. Bu düzeltme aşamasının amacı, satış baskısını dengelemek ve uzun vadeli toparlanma için yükseliş momentumunu yeniden kazanmaktır.

Anahtar noktalar:

  • 0,56 dolar seviyesi, yükseliş trendinin devam etmesi için temel engel olmaya devam ediyor.
  • 100 ve 200 günlük EMA arasında potansiyel bir yükseliş geçişi, daha fazla alıcıyı pazara girmeye teşvik edecektir.
  • XRP’deki gün içi işlem hacmi, %36’lık bir artışa işaret eden 679 milyon dolardır.

XRP Fiyat Tahmini

XRP fiyatı 0,382 FIB’den yükselişe geçtiğinde, alıcıların 0,56 dolar bariyerini yeniden zorlama ve onu aşma olasılığı arttı. Yazının yazıldığı an itibariyle, XRP fiyatı son altı günde %5,8 arttı ve 0,50 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, fiyat toparlanması 0,236 FIB seviyesindeki 0,5080 dolarlık yerel direnci kırdı ve önemli bir toparlanma olasılığını artırdı.

Potansiyel bir ralli, fiyatları %10 yükselterek 0,56 dolara ulaşabilir ve bu aynı zamanda çift dip modeli olarak adlandırılan ünlü ters dönüş formasyonunun da kilit noktasıdır. Ancak, fiyatlar 0,508 doların üzerinde kalamaz ve 0,382 FIB’nin altına düşerse yükseliş senaryosu zayıflayacaktır.

Teknik göstergeler

Günlük RSI eğimi, genel piyasa duyarlılığının yükseliş eğilimini sürdürdüğünü gösteren yakın tarihli bir düzeltmenin ortasında orta hattın üzerinde kalmayı başardı. XRP fiyatına yakın hareket eden yükselen 20 günlük EMA, fiyatı yükseltmek için ek bir itme sağlayacaktır.

XRP’nin destek seviyeleri 0,48 dolar ve 0,50 dolar olarak belirlenmiştir. Volatilite orta seviyededir ve eğilim boğa yönlüdür.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin