XRP fiyatı kritik seviyeden reddedildi! İşte olası fiyat hareketleri
XRP fiyatı kritik seviyeden reddedildi! İşte olası fiyat hareketleri

XRP fiyatı kritik seviyeden reddedildi! İşte olası fiyat hareketleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP, kısa süre önce 0,71 dolar seviyesinde ters bir çift tepe modeliyle karşı karşıya kaldı. Bu model genellikle bir yükseliş tersine dönüşü olarak görülür ve XRP’nin fiyatını daha güçlü bir konuma taşıyabileceği düşünülüyordu. Ancak bu beklenen model gerçekleşmedi ve XRP‘nin fiyatı 0,7 doların altına düştü.

çizelge

Bu başarısızlık, XRP için potansiyel bir düşüş yoluna işaret ediyor. Mevcut fiyat eğilimi, dijital varlığın yakın gelecekte güvenilir bir destek bulamazsa daha fazla düşüş yaşayabileceğini gösteriyor. Bu noktada, 21 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) gibi kritik bir destek seviyesi önem kazanıyor. Eğer fiyat bu seviyede tutunabilirse, daha fazla düşüşü önleyebilir.

Ancak, fiyat düşüşüne eşlik eden azalan işlem hacmi endişelere yol açıyor. Düşük işlem hacmi genellikle alıcı ilgisinin düşük olduğunu gösterir ve bu durum fiyatı daha da aşağı çekebilir. Bu nedenle, kesin olarak aşağı yönlü fiyat hareketini tahmin etmek zor olsa da, potansiyel bir toparlanmanın işareti olarak kabul edilemez.

XRP’nin olası düşüş senaryosu

XRP’nin kritik modelin başarısız olmasının sebepleri, daha geniş piyasa duyarlılığı ve varlığı çevreleyen mevcut belirsizlikler olabilir. SEC’ye karşı açılan davada bir dayanak kazanmasına rağmen, birçok avukat şirketin büyük olasılıkla temyize gitmesinin ve bunun varlık için olumlu olmayabileceğini belirtiyor.

Ayrıca, genel kripto piyasasının oynaklık yaşadığı dönemlerde, yatırımcılar daha az riskli varlıklara yönelerek XRP gibi riskli varlıklara olan talebi azaltıyor olabilir. Bu eğilim, Ethereum ve benzeri diğer varlıklar için de geçerli olabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin