XRP fiyatı için kritik an! Boğalar için sırada ne var?
XRP fiyatı için kritik an! Boğalar için sırada ne var?

XRP fiyatı için kritik an! Boğalar için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XRP fiyatı, yatırımcıların Eylül ayına kadar %65’lik olası bir düşüşün ortasında kâr almalarıyla 0,85 dolardan gerileyerek satış baskısına boyun eğiyor.

Bu hafta elde ettiği kazanımların bir kısmını geri vermeye başlayan XRP fiyatı, geçen hafta ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı açılan dava sonucunda Ripple’ın lehine olan kararın ardından olağanüstü bir şekilde yükselmişti.

Yargıç, özellikle borsalardaki XRP satışlarının menkul kıymet olmadığına karar verdi; bu karar, yatırımcıların token’a maruz kalma arayışına girmesine neden oldu ve muhtemelen 1 doların üzerinde ve Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,40 dolara doğru bir ralli umudu taşıdı.

Aralık 2021’den bu yana görülmeyen 0,93 dolarlık yüksek seviyelere ilk kırılmanın ardından, XRP fiyatı 0,45 dolar ile 0,55 dolar arasındaki genişletilmiş yatay fiyat hareketinden sonra 0,7 dolardaki desteği teyit etmek için geri döndü.

Önceki analizde, XRP fiyatı 0,8 doların üzerindeki desteği yeniden kazanmıştı, ancak 0,85 dolardaki direnç, yenilenen yükseliş ivmesini azalttı. Şimdi, XRP Cuma günü %5 düşüşle 0,7785 dolardan işlem görürken potansiyel olarak büyük bir geri çekilme ile karşı karşıya.

XRP fiyat tahmini

Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD), güçlenen düşüş eğilimini yeniden teyit ederek bir hafta içinde ikinci satış sinyalini verdi. Kısa vadeli yatırımcılar, MACD çizgisinin kırmızı sinyal çizgisinin altında mavi renkte dönmesiyle ortaya çıkan aşağı yönlü kesişimlere dikkat ediyorlar.

XRP/USD haftalık fiyat tablosu, xrp 0,8 doların altında

XRP piyasalarına giren ve çıkan para hacmini ölçen bir gösterge olan Para Akışı Endeksi (MFI), satıcıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar bu rotaya devam ederse, XRP, genellikle Haziran başındaki patlamadan bu yana Bitcoin ve Ethereum ile yeniden hizalanabilir.

Muhtemelen 0,7 dolarlık destek ile 0,8 dolarlık direnç arasında bir konsolidasyon dönemi başlayacak. 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) (kırmızı), satış baskısını 0,73 dolardan ve birincil destek üzerindeki baskıyı 0,7 dolardan azaltmak için aynı çizgide.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin