featured

Shiba Inu, büyük bir Kore borsasında daha listeleniyor: Asya’daki artan hacim büyük bir ralliyi tetikleyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, Güney Kore’nin en büyük kripto borsalarından biri olan Coinone’da yeni bir listeleme aldı. Bu stratejik hamlenin SHIB’in Asya’daki varlığını güçlendirmesi ve ticaret hacmini önemli ölçüde artırması bekleniyor.

Shiba Inu Coinone

Coinone dün resmi olarak SHIB token ticaretine başladı ve kullanıcılara token’ı Kore wonu karşısında takas etme fırsatı sundu. Borsanın SHIB’i listeleme kararı, bu yılın başlarında daha büyük Kore borsaları Bithumb ve Upbit’te başarılı bir şekilde listelenmesinin ardından geldi.

Shiba Inu Kore borsasında listeleniyor

Bu listelemenin önemi, Coinone’nin bölgedeki en dikkate değer borsalardan biri olması ve Kore kripto platformları arasında boyut olarak üçüncü sırada yer almasında yatmaktadır. CoinMarketCap’e göre, Coinone’nin işlem hacmi etkileyici bir şekilde 64,5 milyon doları aşıyor.

 

Coinone’nin piyasadaki dokuz yıllık sağlam görev süresi, Shiba Inu’nun platformda benimsenmesine daha fazla güvenilirlik katıyor. Güney Kore pazarında köklü bir oyuncu olarak Coinone, Shiba Inu meraklıları için istikrarlı bir ticaret ortamı sunuyor. Ayrıca, borsanın Asya genelindeki müşterilere açık olmasının, token’ın erişim alanını genişletmesi ve bölgede dayanak noktası oluşturması bekleniyor.

Yeni listeleme, Shiba Inu’nun Coinone’daki işlem hacmi üzerindeki etkisini çoktan kanıtladı. Gözde meme coin, ticaretin ilk gününde işlem hacmi açısından 21. sırayı alarak 105,826 dolarlık etkileyici bir ciro kaydetti. Bu, SHIB’in Upbit’te 2,13 milyon dolarlık ciroyla 66. sırada yer aldığı ve Bithumb’da 133. sırada yer aldığı ve sadece 65,105 dolarlık bir işlem hacmi kaydettiği diğer borsalardaki performansıyla karşılaştırıldığında büyük bir başarı olarak görülebilir.

U.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin