xrp fiyati
XRP fiyatı: DeVere Group CEO’su XRP’nin yılsonuna kadar 1 dolar olacağını tahmin ediyor

XRP fiyatı: DeVere Group CEO’su XRP’nin yılsonuna kadar 1 dolar olacağını tahmin ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Nigel Green, XRP fiyatı yılsonuna kadar 1 dolarlık psikolojik direnci geçer beklentisini dile getirdi. DeVere Group CEO’su, Ripple ve XRP ile ilgili olumlu gelişmelerin ortaya çıkmasının, üçüncü sırada yer alan kripto paranın 1 dolar değerine çıkaracağını düşünüyor.

XRP fiyatı yılsonuna kadar 1 dolar olur mu?

Green, Ripple’in tokeni XRP’nin ortaya çıkan kripto para matrisi içinde benzersiz bir şekilde konumlandırıldığına inanıyor. Böylece, DeVere şefi, ana iş alanındaki daha fazla kuruluşun teknolojiyi benimsemeye başlamasıyla daha fazla fayda sağlamak için Ripple ve sanal para biriminin beklediğini düşünüyor.

Bu konu hakkında yorum yapan Green şunları söyledi:

Kripto paralar paranın geleceğidir ve açıkçası XRP, işletmeler, kuruluşlar ve bireyler için en yararlı kripto paralardan biri olduğunu kanıtlıyor. XRP’nin kullanımının artması ve doğal olarak bu durumun fiyatını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Bence yılsonunda 1 dolar seviyesine ulaştığını göreceğiz.

Green, bu tahminini ise küresel finansal statükodaki yükselişe dayandırıyor. Birçok hissedar, kripto para ve Blockchain teknolojisinin küresel iş sahnesinde bir paradigma kaymasına neden olacağına inanıyor.

Ripple’in Agresif Genişlemesi

Ripple, kısmen son birkaç yılını havale ve ödeme teknolojisini büyük ölçüde geliştirmek için harcadı. Şirket geçtiğimiz günlerde xRapid ürününün, Ripple para biriminin bankacılık sektöründeki kullanımını artırmayı hedefleyecek şekilde yakında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ayrıca şu anda Ripple’in xCurrent ürününü kullanan 100’den fazla banka bulunuyor. Ancak, xCurrent sadece Ripple defteri kullanıyor. Ve işlemler için kripto para kullanmıyor.

Geçen haftaki muazzam yükselişle XRP, Ethereum’un önüne geçmişti ve piyasa değerine göre ikinci sıradaki kripto para konumuna ulaşmıştı. XRapid açıklamasının ardından, satış fiyatı 24 saat içinde yüzde 40 arttı. Ancak, önemli bir geri çekilme ile Ripple ikinci sırayı yine Ethereum’a bırakarak üçüncü sıradaki yerine geri döndü.

Jed McCaleb XRP satışlarını sürdürüyor

Başka bir gelişmede, eskiden Ripple ve şimdi ise rakibi Stellar’da olan Jed McCaleb’in XRP satışlarını hızlandırdığı bildirmesi oldu. Ripple döviz rezervlerinin satışı konusunda Ripple ile anlaşması olan McCaleb, sona eren anlaşma sonrası bir haftalık bir süre içerisinde yarım milyondan fazla XRP tokeni sattı.

McCaleb’in 7 milyar XRP’nin (mevcut XRP fiyatına göre 3,6 milyar dolar) sahibi olduğu biliniyor. Bununla birlikte, bu durum, son XRP fiyat performansı üzerinde olumsuz bir etki yaratmayacak gibi görünüyor.

livebitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin