Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı
Vitalik Buterin, 100.000 dolar değerinde bağış yaptı

Vitalik Buterin: “Ethereum ve ZCash birleşmesi ilginç olabilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum Vakfı’nda bir araştırmacı olan Vlad Zamfir, ilk Blockchain birleşmesiyle ortaya çıkabilecek iki kripto topluluğu hakkında Twitter’da bir yazı yazdı. ZCash kurucusu ve CEO’su Zooko Wilcox, Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in Ethereum ve Zcash birleşmesi hakkındaki fikrini yanıtlamakta gecikmedi.

Ethereum ve ZCash birleşebilir mi?

Vitalik Buterin konuyla ilgili şöyle söyledi:

Bu imkansız değil ama çok karmaşık.  Kurumsal birleşme ve devralmaların karmaşıklığı her zaman çok yüksek bir risk barındırır. Her ikisi de içsel olarak birbirlerine güvenen iki topluluk arasında gerçekleşebilir.

Karmaşıklıklara rağmen Buterin, 3 tokenli bir yapının çok ilginç olacağını düşünüyor. Aslında, “Zcash Frontier Edition” için ETH ve ZEC token dengelerini birleştirmek ve ETH PoS +’yı birleştirmek iyi bir fikir gibi gözüküyor. ZEC birinci sınıf snark entegrasyonuyla ve daha sonra da “Pure Zcash” ile daha tutucu bir hal alabilir. Vitalik, ZCash’e yönelik görüşünü açıkça dile getirdi ve bunu en iyi Blockchain projelerinden biri olarak nitelendirdi.

Birleşmeyle ilgili gündeme gelen en büyük problemlerden biri orijinal zincirlere ve simgelere ne olacağı. Bu durumda, yeni zincirle birlikte yan yana mı çalışacaklar yoksa birleştirilecek tokenler kullanıcılara mı dağıtılacak? Şu anda birleşme doğrulanmadığı için bu konunun netleşmesi zaman alacak.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin