XRP fiyat tahmini: Bu tarihsel model tekrarlanırsa yüzde 250 artış öngörülüyor!
XRP fiyat tahmini: Bu tarihsel model tekrarlanırsa yüzde 250 artış öngörülüyor!

XRP fiyat tahmini: Bu tarihsel model tekrarlanırsa yüzde 250 artış öngörülüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para birimi uzmanı Egrag Crypto, Ripple’ın XRP’si için heyecan verici bir yörünge tahmininde bulunarak kripto alanında olumlu bir iyimserlik uyandırdı.

XRP‘nin karmaşık veri kalıplarına bakan Egrag Crypto, para biriminin haftalık zaman diliminde üç önemli fiyat kesişimi belirledi: Çapraz “A”, “B” ve “C”. Her kesişme, 21 üstel hareketli ortalama (EMA) ile 50 hareketli ortalama (MA) arasındaki etkileşimi temsil eder ve bir yükseliş momentumuyla XRP fiyatının hızla yükselebileceğini önerir.

Cross ‘A’, 2015’ten itibaren XRP’nin fiyatının %230 artabileceğini ve 1,3 ila 1,4 dolar arasında önemli bir fiyat aralığına çıkabileceğini gösteriyor. Bu kritik bölgeden başarılı bir geçiş, XRP’yi tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) yaklaştırabilir, ancak yatırımcıların olası keskin fiyat düşüşlerine hazırlıklı olmaları önemlidir.

Cross ‘B’, %50.000’lik muazzam bir fiyat artışı öngörüyor ve XRP’nin değerini 200 dolara kadar yükseltebilir. Bu model, muhtemelen Bank of America’nın XRP’yi dahil etmesi veya BlackRock’un XRP ETF’sini piyasaya sürmesi gibi önemli benimseme haberleriyle desteklenecektir. Egrag Crypto, bu senaryonun son derece olası olduğunu düşünüyor.

Son kalıp olan Cross ‘C’, XRP’nin değerini %777 artırarak 3,7 dolara yaklaştırabilir. Bu durum, XRP’yi önceki ATH’sine yakın ve kritik bir bölgeye taşıyabilir. Başarılı bir geçiş, XRP’yi başka bir üstel büyüme turuna yönlendirebilir.

XRP şu anda nasıl performans gösteriyor?

Basın zamanında, XRP 0,77 dolar seviyesinde işlem görüyor. XRP’nin menkul kıymet olarak kabul edilmediğine dair önemli bir yasal kararın ardından fiyatı %100 oranında önemli bir artış yaşadı. Ancak, bu son başarı şimdi zorlu bir konsolidasyon dönemiyle karşı karşıya.

Ripple, SEC’ye karşı kazandığı yasal zaferden bu yana, XRP Ledger’ın benimsenmesini sağlamak için çabalarını iki katına çıkarmış durumda. Şimdiye kadarki en önemli olay, Futureverse adlı bir metaverse projesi için 54 milyon dolarlık bir yatırıma katılım oldu.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin