XRP Güncel Fiyat, XRP fiyatı ne olacak, XRP Davası, xrp yükseliş,

XRP fiyat tahmini: dava sonucundan önce 1 milyar dolarlık işlem hacmi artışı: Balinalar XRP satın alıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde XRP’nin fiyatı %3,5 artarak $0,473395 seviyesine yükseldi. Kripto para piyasası genelindeki artışla birlikte %4’lük bir artış görüldü.

XRP’nin mevcut fiyatı, altcoin’in bir haftada %10 düştüğünü, ancak bir ayda %5, yıl başından bu yana ise %39 artış gösterdiğini gösteriyor. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi yeniden 1 milyar doların üzerine çıkarak, daha fazla volatilite işaret ediyor.

Mevcut transfer verileri, bazı balinaların coini borsalardan çektiğini gösteriyor. Bu, piyasanın Ripple-SEC davasının yakında sona ereceğini ve Ripple için olumlu bir sonuç getireceğini beklediğine işaret olabilir.

Eğer olumlu bir sonuç ortaya çıkarsa, XRP çok güçlü bir şekilde yükselerek, bu yılın en büyük rallilerinden birini gerçekleştirebilir ve potansiyel olarak, en iyi 100 kripto para birimi arasında en yüksek artışı gösterebilir.

XRP Fiyat Tahmini, Xrp davası, xrp fiyatı, xrp grafiği - Kripto Para Haber

XRP Fiyat Tahmini

Coinin grafiği, ana iki göstergesinin istikrarlı bir şekilde yükselmesi ve destek seviyesinin (yeşil) de devam eden bir şekilde yükselmesi nedeniyle oldukça güçlü bir konumda olduğunu gösteriyor.

Örneğin, XRP’nin göreceli güç endeksi (mor) tekrar 50’ye doğru yükselmeye başladı ve bu, kaybedilen alım ivmesinin bir kısmını geri kazanmaya başladığını gösteriyor.

Benzer şekilde, 30 günlük hareketli ortalaması (sarı) geçen hafta yavaşlamış olsa da, 200 günlük ortalamasının ötesinde yükselmeye devam ederek güçlü bir gösteri sergiliyor.

Bu iki gösterge, yakın vadede daha fazla kazanç işareti gösteriyor ve piyasa Ripple-SEC davasında sadece yakın bir karar beklemiyor, aynı zamanda olumlu bir karar da bekliyor.

Son günlerde, Ripple’ın bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 23 milyon dolarlık XRP transfer etmesiyle bu beklentiler daha da arttı. Bazı gözlemciler, bu hareketin SEC ile bir anlaşma cezası ödemesi için hazırlık yapıldığını öne sürüyor.

https://twitter.com/whale_alert/status/1650564641314029568?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1650564641314029568%7Ctwgr%5Eb8b36367e45a25fcbdd67cece4ebbbcf636f1160%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fxrp-price-prediction-as-1-billion-trading-volume-rushes-before-lawsuit-conclusion-are-whales-buying.htm

Aynı zamanda, birçok büyük yatırımcı balina, yakın ve orta vadede fiyat artışı beklediklerini gösteren işaretlerle coinlerini borsalardan çekiyorlar.

Öte yandan, bazıları hala coini borsalara gönderiyor, bu nedenle yakın geleceğe ilişkin duygular biraz karışık olabilir.

Her ne olursa olsun, Ripple davası muhtemelen önümüzdeki haftalarda sonuçlanacak ve avukat John E. Deaton son zamanlarda davayı 6 Mayıs’a kadar sona erebileceğini tahmin etti.

Gerçekten de, davada tüm önemli deliller sunulmuş durumda, bu nedenle artık sadece beklemek kalıyor.

Eğer yatırımcılar meslektaşı avukat Jeremy Hogan’a inanırsa, SEC’nin ana iddialarından biri olan XRP alıcılarının, altcoin’i ilk kez şirketten aldıklarında şirketle bir yatırım sözleşmesi yaptıklarını kanıtlayamadığı için Ripple’ın olumlu bir sonuç elde etme şansı gerçekten yüksek.

Bu analiz, davaların normal işlerine devam etmesine izin verilmesi ve borsaların altcoini önceden olduğu gibi listeleyebilmesiyle sonuçlanabileceğini öne sürüyor.

Doğruysa, XRP muhtemelen davayı takip eden haftalarda çok büyük bir ralli yaşayacak ve potansiyel olarak 1 dolara veya daha yükseğe yükselecek.

 

cyrptonews.com


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin