featured

ADA, bugünkü rallisi kritik seviyelerin üzerine çıktı! İşte, yükselişin devam etmesi için gerekli şartlar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA’nın düzeltmesi, alıcıların fiyatı 0,40 doların çıkarmasıyla sona erdi.

ADA için takip edilmesi gereken destek noktaları 0,38 dolar ve 0,40 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 0,44 dolar ve 0,48 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

Gözde altcoin, 0,38 dolarda bulunan kilit destek noktasını başarıyla yeniden test etti. Böylece, devam eden düzeltmeyi sonlandırmış oldu. Hemen sonra, boğalar hızla yerlerini aldı ve fiyatı 0,40 doların üzerine çıkarmayı başardı.

ADA

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim, fiyat 0,48 dolara yükseldiğinde zirve yapmıştı. Ancak daha sonra fiyatla birlikte istikrarlı bir şekilde düşüş yaşadı. Son olumlu hareket işlem hacminde herhangi bir değişiklik yapamadı.

RSI: Günlük RSI, 50 işaretinin üzerine çıktı ve yükselişe devam ediyor. Alıcılar, bu tersine dönüşten yararlanmak için ivmeyi sürdürmek zorunda.

MACD: Günlük MACD daha yüksek dipler yapıyor. Eğer alıcılar fiyat hareketini kontrol etmeye devam ederse, birkaç gün içinde yükseliş eğilimi gösterebilir.

ADA fiyatı için mevcut önyargı yükseliş yönünde. Çünkü fiyatın 0,40 doların üzerine çıkması ile birlikte boğalar yeniden kontrolü ele aldı. Eğer fiyat, bu seviyenin üzerinde sürdürülebilirlik gösterirse olumlu hareket devam edecektir. Bu durumunda ADA, sırasıyla 0,44 dolar ve 0,48 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının üzerine çıkabilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin