27 kasım XRP
XRP fiyat analizi: Kısa vadeli destek noktası bir kez daha test edildi

XRP fiyat analizi: XRP/USD alıcıları 0.293 dolar destek seviyesinde tepki gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Takip eden üç günlük düşüş periyodunun ardından, XRP alıcıları, 0,293 dolar seviyesinde destek oluşturarak XRP’nin 0,2960 dolara kadar yükselmesini sağladılar.

Saatlik XRP/USD grafiğine baktığımızda altcoin’in dün 0,2830 dolar seviyelerinde dip yaptıktan sonra bu noktadan hızlı şekilde toparlandığını gördük. Buradan başlayan yukarı yönlü hareket, XRP fiyatını 0,2960 dolara kadar çıkardı. Günlük tabloya baktığımızda, yukarı yönlü bir hareketin başlaması için 0,30 dolar seviyesindeki direncin hala gündemde olduğunu görüyoruz.

Günlük fiyat, yeşil Ichimoku bulutunun içinde seyrediyor ve 20 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA 20) eğrinsin ise bir destek noktası oluşturduğu görülüyor. Bollinger genişliği 0,104 civarında ve bu seviye,  fiyat dalgalanmasının azaldığını gösteriyor. Elliott Osilatörünün arka arkaya dört kırmızı kapanış varken MACD göstergesi ise düşüş momentumunun arttığına işaret ediyor.

fxstreet


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin