Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

Analist görüşü: “İşte Bitcoin fiyatı için ideal alış noktası”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

1 Kasım’da, Kuzey Amerika borsalarında bulunan ilk düzenlenmiş Bitcoin fonunun da Kanada’da açılacağı açıklandı.Kanada merkezli bir şirket olan 3iQ Corp, Kanada Menkul Kıymetler Borsası’nda “Bitcoin Fonu” nu listelemek için Ontario Menkul Kıymetler Komisyonu’ndan (OSC) onay aldı. Bu fonun, 2019 sonunda işleme girmesi bekleniyor.

Bu tarz haberlerin olumlu etki yapması beklenirken Bitcoin (BTC) fiyat hareketlerinin bir miktar kafa karıştırıcı olduğu gözlemlendi. Fiyat, 25 Ekim’deki hızlı yükseliş hareketinden bu yana kademeli olarak düşüyor.

Kripto para trader @davethewave, Bitcoin için ideal alım fiyatının 6700 olduğunu iddia etti.

Ek olarak, ortalama almanın ideal olacağını önerdi. Ama bu ne anlama geliyor? Hem ideal fiyatı hem de ortalama alma kavramını analiz edelim.

Pitchfork ve Hacim

@davthewave, düşen bir kanalı analiz etmek ve gelecekteki fiyat hareketi hakkında öngörüye sahip olmak için “Pitchfork” yöntemini kullandı.

İdeal alım bölgesi, kanalın alt kısmına (mavi) denk geliyor. Bitcoin düşüş eğilimi gösterdiğinden, zaman geçtikçe ideal alış fiyatı düşüyor.

BTC Channel

Hacim profili göstergesini kullanırken ise en güçlü alım alanının 6500 dolar civarında bulunduğunu görüyoruz. Bu alan, kanal tarafından verilen alım bölgesi ile aynı seviyede. Diğer yandan Bu seviyenin altına düşmesi Bitcoin fiyatlarında hızlı bir düşüşe neden olabilir.

Volume Profile

Uzun Vadeli Bitcoin Fiyat Analizi

Logaritmik bir çizelge ve eğimli trend çizgileri kullanarak, destek hattının şu anda 6.300 dolar olduğunu ve yavaşça yukarı doğru hareket ettiğini görüyoruz. Bu nedenle, ideal alım fiyatının 6.700 dolar civarında olabileceği tahmini biraz daha güçleniyor.

BTC Long-Term

Ortalama alma kavramı, ortalama bir fiyat etrafında birkaç emir vermek anlamına geliyor. 6700 dolarlık fiyatın bir örneği, toplam emir miktarınızın 1/3’ü 6900 dolardan, 1/3 ‘ü 6700 dolardan ve 1/3’ünü de 6.500 dolardan satın almak anlamına geliyor.

beincrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin