featured

XRP fiyat analizi: Boğalar kısa vadede güçlenemezse düşüş devam edecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası hafta sonu, lider Bitcoin’in düşüş yaşaması ile birlikte genel olarak kırmızıda işlem görüyor. Gözde altcoin’lerden olan XRP fiyatı da bir miktar düşüş yaşadı.

Fiyat düşüyor

XRP, son 24 saatte %1,62 oranında bir düşüş kaydetti.

XRP

Saatlik grafikte fiyat, 0,4412 dolarda bulunan yerel destek noktasından yanlış bir kırılma gerçekleştirdi. Şu anda, sıradaki hareketin yönün belirlenmesinde günlük kapanış çok kritik bir role sahip. Kapanış, direnç noktasının yakınında gerçekleşirse, boğalar gözde altcoin’in fiyatını 0,48 dolara kadar yükseltebilir.

Daha büyük zaman diliminde XRP, 0,4412 dolardaki destek noktasının test edilmesinin ardından sıçradı. Satıcılar alıcılardan daha güçlü olsa da, mum uzun fitil olmadan kapanırsa yerel bir düzeltme gerçekleşme şansı vardır. Böyle bir senaryo önümüzdeki birkaç gün için geçerlidir.

Haftalık grafik ise altcoin’in kritik seviyelerin altında işlem görmesi sebebiyle düşüşe işaret ediyor. Eğer boğalar daha güçlü bir şekilde geri dönüş yaparsa yeniden yükseliş başlayabilir.

XRP, bu yazının yazıldığı sırada 0,4581 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin