featured

DOGE ve SHIB son birkaç haftanın en düşük seviyesinde! Meme coin piyasasında neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası hafta sonu grafikleri kırmızıya boyadı. Gözde meme coin’ler olan DOGE ve SHIB fiyatları da düşüş yaşadı.

Dogecoin Cumartesi günü birkaç haftanın en düşük seviyesine gerileyerek kritik bir seviye olan 0,80 doların altına düştü. Shiba inu da hafta sonuna %3’e varan düşüşle başladı.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) fiyatı, ayılar meme coin’i kritik bir seviyenin altına ittiği için hafta sonuna üç haftanın en düşük seviyesinde başladı.

Cuma günkü 0,08435 dolarlık zirvenin ardından DOGE, bugünün işlem seansında 0,07752 dolar ile dip yaptı.

DOGE meme coin grafik

Cumartesi günkü olumsuz hareket sonucunda gözde meme coin, 3 Nisan’dan bu yana en zayıf noktasına gerileyerek 0,080 dolardaki uzun vadeli destek noktasının altına düştü.

Grafikte, Dogecoin’in RSI değeri konsolide olurken 0,0760 dolar seviyesinin yakınında yeni bir taban bulduğu görülüyor.

Bu yazının yazıldığı sırada RSI, 43,21 işaretinde bulunuyor. Bir sonraki destek 42,00’de iken, görünür direnç noktası ise 51,00 işaretinde bulunuyor.

Eğer boğalar güçlenirse DOGE fiyatı yeniden 0,090 dolar seviyesinin üzerine doğru bir toparlanma gerçekleştirebilir.

Shiba Inu (SHIB)

Cumartesi günü kırmızı olan bir diğer meme coin de birkaç haftanın en düşük seviyesine gerileyen Shiba Inu (SHIB) oldu.

SHIB, 0,00001064 dolar ile zirveye ulaşmasından 24 saat sonra bir düşüş yaşadı. Bu hareket sonucunda hafta sonuna 0,00001012 dolar seviyesinde giriş yaptı.

SHIB meme coin grafik

Bu, Shiba Inu’nun 11 Mart’tan bu yana dokunduğu en düşük seviye oldu. Dört gün arka arkaya düşüş yaşamasının ardından bu dibe ulaşılmış oldu.

Bu yazının yazıldığı sırada gözde meme coin, 0,00001020 dolar seviyesinde bulunan destek noktasına yakın işlem görmeye devam ediyor.

Bitcoin.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin