Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”
Veteran yatırımcıdan XRP yatırımcılarına kritik uyarı! “Çıkmaz sokak…”

XRP fanları öfkeli: Ripple 500 milyon XRP taşıdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple, doğrudan emanet cüzdanından bir bütün XRP aldı ve şimdi yatırımcılar bunun hakkında konuşuyor.  Whale Alert tarafından belirtildiği gibi, yaklaşık 130 milyon dolar değerinde toplam 500 milyon XRP, Ripple emanet cüzdanından Ripple’a transfer edildi. Tam işlem ayrıntılarını burada bulabilirsiniz.

500 milyon XRP emanetten Ripple cüzdanına taşındı

Her ay, emanetten çıkararak piyasaya toplam 1 milyar XRP sürülüyor ve geri kalan tokenler yeni bir işlemle emanete geri gönderiliyor. Bu nedenle, Ripple’a transfer edildiği bildirilen 500 milyon XRP’nin bu ay emanetten çıkarılan miktarın bir parçası olması muhtemel. İlk olarak, bu büyük transferin kripto pazarının son birkaç gün içinde bir ayı şokundan sonra olası bir toparlanma belirtileri gösterdiği döneme denk geldiğini söylemek doğru olur.

Piyasanın arz ve talep güçleri tarafından yönlendirildiği göz önüne alındığında, tıpkı diğer pazarlarda olduğu gibi, eğer Ripple piyasaya XRP’leri sürmeye karar verirse, devredilen XRP’nin kripto fiyatı üzerinde baskı oluşturabileceğini öngörmek kolay. Bir yandan Ripple, diğer ortakların yanı sıra, Ripple Labs’ı finanse etmek için XRP satışlarına büyük ölçüde bağımlı. Öte yandan, Ripple’ın satmak yerine XRP’leri saklamak istemesi de mümkün, bu durumda fiyat hareketi olumlu olacak.

XRP fanları öfkeli

XRP şu anda birkaç gün belirsizlikten sonra ivme kazanmakta olan birçok kripto para biriminden biri. Şimdi kripto para yaklaşık 0,25 dolar değerinde satılıyor ve toplam piyasa değeri yaklaşık 11,1 milyar dolar seviyesinde. Son zamanlarda XRP topluluğu içinde, özellikle Ripple’ın aylık emanetten çıktığı XRP’lerle birlikte kripto fiyat artışını bastırdığını düşünen taraftarlar arasında çok fazla öfke yaşandı. Hatta bazıları bir XRP hard forku olması gerektiğini önerdi. Ancak Ripple’ın XRP’nin benimsenmesini desteklemede ana itici güç olduğunu unutmamak gerekiyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin