Huobi'de listelenen JUST (JST) 15 dakikada yüzde 55 yükseldi!
Huobi'de listelenen JUST (JST) 15 dakikada yüzde 55 yükseldi!

Popüler Bitcoin borsasından kritik hamle: Yeni Blockchain Telefonu’na Yatırım!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen Bitcoin ve kripto para borsası Huobi, Güneydoğu Asya’da yeni bir Blockchain Telefonu’na yatırım yaptığını  açıkladı. Amaç, Avrupa Birliği (AB) ve ABD gibi diğer pazarlara da ulaşmak. Yeni Blockchain telefonuna “Acute Angle” deniyor ve fiyatı 515 dolar gibi ucuz bir fiyattan satılıyor.

Önde gelen Bitcoin borsasından yeni Blockchain telefonu geldi

Salı günü duyurulan, Huobi destekli Acute Angle Blockchain telefonu, Huobi’nin NODE adlı ağ tokeniyle güçlendirilecek. Bu, son yıllarda piyasaya sunulan ilk telefon değil. Blockchain akıllı telefon pazarına giren birkaç şirket var, ancak bu telefonların çoğu kitlesel olarak kabul edilmedi. Huobi destekli Blockchain Telefonu’nun pazardaki rakiplerinden bazıları arasında “Finney” telefonuyla Sirin Labs, HTC Exodus veya Pundi Xphone var.

Acute Angle Çin’de şu anda mevcut ve bu yılın son çeyreğinde Güneydoğu Asya’ya ulaşması bekleniyor. Daha önce de belirtildiği gibi, telefon Blockchain teknolojisine dayanıyor ve Android’in işletim sistemini içeriyor. Huobi Global’in CEO’su Livio Weng, konuyu şöyle yorumladı:

Blockchain telefonlarının gelecekteki Blockchain endüstrisi gelişimi için umut verici bir alan olduğunu düşünüyoruz. Endüstri geliştikçe ve 5G gibi yenilikler telekomünikasyon sistemlerine giderek daha fazla dahil oldukça, daha fazla sayıda kripto topluluğunun mobil cihazlardan ticaret yapmak ve işlem yapmak isteyeceğine inanıyoruz.

En ucuz Blockchain tabanlı telefon Electroneum M1

Yukarıda belirtilen özelliklere ek olarak, akıllı telefon, merkezi olmayan uygulamalar (dApps), isteğe bağlı bir soğuk cüzdan eklentisi ve NODE yerel tokeni için tasarlanmış bir cüzdan içerecek. Telefonun kullanıcıları, farklı kripto topluluklarına katılmak için NODE tokenlerini alır. Gelecekte, yeni akıllı telefonun sunulan hizmetleri iyileştirmek için 5G desteği alması bekleniyor. Sirin Labs Finney telefonunun maliyeti 1.000 dolar ve telefonun 5.5 inçlik ekranı, 128 GB saklama alanı ve 12 MP’lik bir kamerası var.

En ucuz Blockchain tabanlı telefon, 80 dolara mal olan Electroneum M1, 4.5 inçlik ekran boyutu, 1 GB RAM, 8 GB depolama ve 5 MP kamera bulunuyor.  Yeni telefon, Electroneum M1’den sonra piyasadaki en ucuz Blockchain tabanlı akıllı telefon olacak. Her ne kadar bu cihazlar son yıllarda kitlesel kabul görememiş olsalar da yeni oyuncular piyasaya giriyor ve bu üreticilerin daha iyi çözümler sunmasına yardımcı olabilir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin