featured

XRP Escrow kilidi açıldı: Balinalar daha fazla XRP toplayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple’ın yerel kriptosu XRP, satış baskısının piyasayı ele geçirmesiyle geçtiğimiz hafta küçük bir gerileme yaşadı. Piyasa duyarlılığındaki değişime rağmen, XRP fiyatı dengede kalmayı başardı. Ancak en son Ripple’ın aylık emanet kilidini açması altcoin fiyatını ileride düşük seviyelere çekebilir.

Escrow, XRP satış baskısını tetikleyecek mi?

Altcoinin yukarı yönlü rallisi mart ayında başladı ve ivmenin dünyanın en büyük kriptosu Bitcoin lehine kaymasıyla temmuz ayında birden fazla duraklamaya tanık oldu. Altcoin fiyatı son 30 günde yüzde 8’den fazla düşerken BTC fiyatı yüzde 13 gibi büyük bir oranda arttı. Bu, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca sürdürülen altcoin fiyat artış serilerini bozuyor.

XRp

Zincir üzerindeki verilere göre Ripple, 1 milyar XRP tokeninden (yaklaşık 454 milyon dolar değerinde) oluşan bir havuzu birden fazla işlemle dolaşıma sokmayı başardı. Ripple’ın dolaşımdaki arza daha fazla  tokenı eklemek için sabit bir rutine sahip olduğu ve bunun da sonunda sahipler arasındaki satış baskısını arttırdığı unutulmamalıdır.

XRP fiyatı son 24 saatte marjinal olarak yüzde 0,17 düştü. Bu durum, Escrow kilidinin açılmasının Ripple sahipleri arasında bir satış rallisini tetiklemediğini ve duyguların sakin kaldığını gösteriyor. Basın saatine göre altcoin ortalama 0,48 dolar fiyatla işlem görüyor. Piyasa değeri 25,2 milyar dolar olan XRP, 52,2 milyarın üzerinde bir dolaşım arzına sahip.

XRP davası kararı yakında mı?

Ripple ve ABD SEC arasında uzun süredir devam eden yasal mücadele hâlâ özet bir karar bekliyor. Bununla birlikte, kötü şöhretli Hinman konuşmasıyla bağlantılı belgelerin ve e-postaların yakın zamanda ortaya çıkması Ripple davasının yakında sona ermesiyle ilgili olumlu bir duygu yarattı.

Ripple davasını yakından takip eden uzmanlar, ağustos ayında ABD bölge mahkemesi tarafından bir kararın sunulabileceğini öne sürdü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin