xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

XRP BTC’ye karşı yüzde 170 değer kazanabilir, analist nedenini açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son birkaç gün içinde, Bitcoin, Ethereum ve XRP ‘den Digibyte, Waves ve Electroneum’a kadar tüm kripto paralar yükseldi ve kripto para piyasasında satın alma baskısı arttıkça çift haneli yüzdelik getirilerde de artış görüldü.

İlginç bir şekilde, altcoinler bu kez BTC’yi çarpıcı bir şekilde geride bıraktı. Bitcoin hâkimiyeti – kripto para piyasasının altcoinlerden oluşan toplam değerinin yüzdesi – aslında bu ralli boyunca yüzde 69’dan yüzde 66,7’ye düştü. Bu, yüz milyarlarca değerinde bir pazar için önemli bir oran.

XRP May Explode 170% Higher Against Bitcoin: Analyst Explains Why 1

Temel olarak, Bitcoin’in piyasadaki bu düşüşü, her ikisi de bir dizi teknik ve temel faktör nedeniyle devasa kazançlar gösteren Bitcoin SV ve DASH tarafından yönlendirildi.

Ancak popüler bir analiste göre, XRP bir sonraki rallinin baş aktörü olabilir.

Analist, XRP’nin yakında Bitcoin’e karşı değer kazanacağını öngörüyor

CoinTelegraph’a katkıda bulunan ve Amsterdam Menkul Kıymetler Borsası’ndaki bir tüccar olan Michael Van De Poppe, Çarşamba günü yayınlanan bir TradingView yayınında XRP/BTC’nin yakında yüzde 170’e varan bir patlama yapabileceğini iddia etti.

paritenin, 2019’un başından beri fiyatları kısıtlayan bir düşüş trendinden kurtulmanın eşiğinde olduğunu ve XRP’nin Bitcoin’e karşı çok önemli bir tarihsel destek seviyesine sahip olduğunu ayrıca yükseliş gücünü gösterdiğini belirtti.

Poppe’in grafiği, son fiyat hareketinin 2018’de ürkütücü bir XRP/BTC patlamasını hatırlattığını da belirterek, tarih kendini tekrar ederse devasa bir artış olabileceğine işaret ediyor.

XRP ABD doları karşısında da yükselişe geçti

Diğer yandan TD Sıralı göstergesi olarak bilinen Tom Demark Sıralamasını izleyen bir Telegram kanalına göre, ABD doları grafiğine karşı XRP, aylar boyunca düşen fiyatların ardından aylar sonra bir “9 al” mumu bastı.

TD Sıralaması, Point 72 Asset Management özel danışmanı ve bir pazar araştırma ve analiz firmasının CEO’su tarafından oluşturulan zamana dayalı bir göstergedir. Teknik analiz sitesi başına, “9 sayı tamamlandığında, bu noktada bir fiyat duraklaması, fiyat geri alımı veya geri dönüşü muhtemeldir.”

Ripple's (XRP) Price Just Printed This Long-Term Bull Signal 1

TD Sırasının XRP için ne kadar doğru olduğu açık olmasa da, gösterge özellikle Bitcoin için makro tersine çevirme çağrısında doğrudur.

Demark’ın başına, 13 mum, Bitcoin boğasının zirvesini Aralık 2017’de 20.000 dolara, altını Aralık 2018’de 3.150 dolara ve son zirve olan geçen Temmuz ayındaki 14.000 dolara işaret etmişti.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin